kiko Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Ce sa amenintze.......afara din tzara nu poate sa ne dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Imi stie adresa tot numele si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Imi stie adresa tot numele si... Vine marius cu mascatii si te scoate din casa nu?ti-e frica de laba.gii ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 si ce ma daca stie adresa ? DOAMNE...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Nu mie frica dar cate mi-a spus pe mess... multe, nu mai are rost sa le insir Eu am probleme mai mari ca el si nu mie frica, asa ca... Mia zis ca ma da in judecata daca ii mai fac reclama proasta pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Lol, sa te dea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NREy Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu inteleg dc pierdeti timpul cu site urile astea va recomand: http://www.scooter-attack.com/ http://www.sip-scootershop.com/ Am cumparat carburator,variator,ambielaj coletu ajunge intre 7-14 zile preturi mici calitate garantata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Cat iau baietii pe transport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Cat iau baietii pe transport? up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_scuteristul Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mda , ce sa zic , e bun topicul , din pacate nu am avut neplaceri de genul acesta cind am achizitionbat piese . Am gasit site-ul ala cu piese-scutere.ro , am comandat si am primit exact ce am cerut si pot spune ca sint super multumit de calitatea produselor si modul cum trateaza clientii . Nu fac reclama , nu stiu cine sint dar pot spune ca sint destul de corecti in ceea ce fac si au preturi destul de bune fata de altii . Eu unul sint super multumit de modul cum lucreaza si de corectitudinea celor de la www.piese-scutere.ro si pot spune ca sint nr 1 . Tineti-o tot asa , oricum nu puteti multumii pe toata lumea mai ales ca stam in romania . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mda , ce sa zic , e bun topicul , din pacate nu am avut neplaceri de genul acesta cind am achizitionbat piese .Am gasit site-ul ala cu piese-scutere.ro , am comandat si am primit exact ce am cerut si pot spune ca sint super multumit de calitatea produselor si modul cum trateaza clientii . Nu fac reclama , nu stiu cine sint dar pot spune ca sint destul de corecti in ceea ce fac si au preturi destul de bune fata de altii . Eu unul sint super multumit de modul cum lucreaza si de corectitudinea celor de la www.piese-scutere.ro si pot spune ca sint nr 1 . Tineti-o tot asa , oricum nu puteti multumii pe toata lumea mai ales ca stam in romania . Din pacate? Ai avea placerea sa fi tepuit? Si inca ceva, cum pana mea poti clasa pe locul 1 daca doar de la ei ai comandat? Dumnezeule, in ce parte se duce cultura romaneasca... Si faza cu tepuitul, sincer, prost e cel care da, nu cel care cere! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_scuteristul Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Stai linistit ca am comandat de la multi altii pina sa ma opresc la ei , nu vreau sa le fac reclama proasta si celorlalti dar eu unul sint multumit pe deplin de ceea ce fac , sa fim realistii , nu exista firma sa multumeasca pe toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ma cata....daca traim in romania nu inseamna ca romanul e vesnic nemultumit, ci dimpotriva, calitatea tuturor serviciilor si a produselor de care beneficiem este indoielnica. Iar tu, no offense, dar la cat esti de multumit, pari a fi mai degraba omul lor, o metoda simpla si ieftina de a face nu reclama, ci "publicity"... Rushinica... :-q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_scuteristul Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 nu frate , nu il cunosc pe tip si nici nu-i fac reclama , mai ales ca el e din dambovita iar eu din vaslui , problema este ca au fost corecti si foarte amabili , nu ma intereseaza si nu stiu ce a-ti patit voi , dar din cate am auzit si de la alti scuteristi [ de la ei am aflat si de site ] sint pe deplin multumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de aceasta firma . Din cate am vzt pe acest topic nimeni nu e multumit de nici o firma , asa ca m-am gandit ca nu toata lumea e nemultumita . Referitor la asa zisele TZEPE , nu cred ca cineva a platit la vre-o firma si nu a primit produsul , eu asta numesc cu adevarat TZEAPA . ps : firma e ok , dar serviciile de curierat lasa de dorit [ tarife prea mari , durata prea mare de expeditie ]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 up! up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Vilcica gabriel (8/31/2008 12:49:34 PM): 0724658145 (8/31/2008 12:50:07 PM): Aleea dolina , nr .2 , bl.64,sc.2,ap.27,et.3,intefon 27 , sector 4 , Bucuresti A facut comanda de un stop pe leduri pentru Yamaha Aerox, am vorbit cu el a spus sa il trimit, l-am trimis si sa pachetul din data de 1septembrie(prin curier rapid) la el si nu l-a mai ridicat, au sunat cei de la curier de 3 ori la el si a spus de fiecare data ca vine el sa ridice pachetu dar nu a venit niciodata. gaby_m4a1@yahoo.com este mail`ul sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 up! up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NREy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 50 ron transportul de piese greutate medie si pt cele cu greutate mare (gen toba) 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 UP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 la mine easyparts.nl a uitat de niste segmenti :| sa mai trimita (deci am pierdut vreo 700 de mii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Adaug si eu la lista darycom.ro pt neseriozitatea de care au dat dovada in doua randuri. am facut la ei 3 comanezi ... prima a mers destul de bine desi au livrat coletul la vreo 2 sapt de la comanda desi la tel mi au spus ca au totul pe stoc. urmatoarele doua comenzi nu au mai ajuns niciodata insa nimeni de acolo nu s a deranjat sa mi dea un tel sau un mail sa mi spuna ca nu le au trimis (desi specificasem la telefon ca ii rog sa ma anunte cand sau daca trimit coletul). Culmea prima comanda avea valoare mica, urmatoarele doua fiind destul de substantiale ! cu toate ca au preturi bune pt viitor am sa incerc sa stau departe de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Cei de la darycom.ro erau buni cand cumparam piese de la ei, dar sunt lasatori, trebuie sa te ti de ei la tel, sa le dai mereu tel, asa am facut eu, nu stiu de ce, au prea multi clienti nu stiu Acum nu mai comand de la ei ca am scuter chinezesc si nu au piese pentru al meu In lista pot sa adaug http://www.piese-scutere.ro/ care trimite cateodata alte piese de care faci comanda, si trimite prin fan-curier care e destul de scump, se merita comenzi mari, dar nu inspira incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pt chinezisme de unde comanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 De la smartmotor.ro, si sunt f de treaba, dar mai sunt unele site-uri care nu am comandat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate