t3r3nt3 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 salutare .. frumoasa tura as dori si eu, daca poti sa dai si ceva detalii despre costuri, tarife la cazare, mancare ... cam la ce suma finala ai ajuns salutari..!!! si multe drumuri ca acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Da poza nu e luata de pe Wikipedia .. este facuta de mine, in curtea Bisericii cam acum vro 2 ani Si daca citesti bine ce scrie acolo poti afla si istoricul bisericii .. si chiar dc nu este Biserica Neagra, noi ar trebui sa o luam ca atare, nu stii vorba? .... Crede si nu cerceta!!! Numai bine da bre, asa e zicem ca ei facem ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Hmmm... Si zici ca nu ti-a placut Aradul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 cam ce sa-i placa,cand ajungi acolo deja fezandat...iti ia 3 ore sa intri in orasul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) salutare .. frumoasa tura as dori si eu, daca poti sa dai si ceva detalii despre costuri, tarife la cazare, mancare ... cam la ce suma finala ai ajuns salutari..!!! si multe drumuri ca acesta Pai hai sa incepem cu costurile: -benzina in afara variaza intre 1.12 - 1.48 Euro, in slovenia este cea mai ieftina benzina, consum cam 6%/100km, 4243km, deci faci si tu un calcul :rose: -mancarea pe autostrada ajunge cam in jur de 3-4euro 1 sandwich destul de mare si din care te saturi sucul la 2 litri este in jur de 2.1-2.9 euro -cazarea variaza intre 60-70 euro/noapte/camera - doar la hoteluri am stat, si in tara la pensiuni intre 60-90 Ron -autostrazile se platesc asa: ungaria - vigneta(14 ron, am platit-o in tara, chiar la iesire); austria - vigneta (8 euro dc nu ma insel); italia- telepass(platesti in functie de cati km faci pe autostrada, 400 km cam vro 30 euro); slovenia - vigneta (18 euro); croatia - "telepass"(am uitat cum se numea la ei ghiseul de pe autostrada)(380 km - 16 euro) ;serbia - platesti la ghiseu DAR SE PLATESTE FF MULT PETNRU AUTOSTRAZILE DE C....T - 100 km - 8 euro Toata plimbarea asta cu absolut tot m-a ajuns cam in jur de 2000 euro. E bine sa aveti un card (eu am avut Mastercard cu cont in euro) cu care sa faceti plati, te scapa te stresul schimbatului de bani,forinti,kune si alte nebunii; Hmmm...Si zici ca nu ti-a placut Aradul? Hmm ... nu prea am fost dat pe spate de Arad, din contra am ramas dejamagit .... e prima data in viata mea cand ca sa trec printr-un sens giratoriu a trebuit sa stau la 3 semafoare , s-a format un blocaj de toata frumusetea! Ma asteptam sa fie lumea mai civilizata, ca vorba aia are influente vestice ... dar romanu tot roman este ... in fine nu vreau sa vb ca apoi o sa sara aradenii sa arunce cu rosii, castraveti in mine Editat Septembrie 12, 2008 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) . in fine nu vreau sa vb ca apoi o sa sara aradenii sa arunce cu rosii, castraveti in mine Si oua stricate, salam inverzit si branza Camembert Dupa ce ca ai adus furtuna in oras mai si comentezi Aradenii SUNT civilizati, problema e ca tu ai intrat in cea mai aglomerata si mai prost dirijata intersectie din Arad, unde majoritatea soferilor sunt cei care tranziteaza orasul cam ce sa-i placa,cand ajungi acolo deja fezandat...iti ia 3 ore sa intri in orasul asta... Cum asa? Probabil ca ai incercat sa sapi un tunel, ca altfel nu-mi dau seama la ce ti-au trebuit 3 ore Stai sa vezi cum era pana acum vreo 2 ani, cand inca nu era centura gata si intrau TIRurile pana aproape de centru In plus, din cate stiu eu, Bogdan a ajuns seara si a plecat dimineata Aradul nu e Carrefour, sa stiti. nu se compara cu orase istorice ca Sibiul, Sighisoara sau altele din Ardeal, dar nici asa cum il descrieti voi nu e Stati macar o zi aici si apoi mai vorbim Editat Septembrie 12, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 Si oua stricate, salam inverzit si branza CamembertDupa ce ca ai adus furtuna in oras mai si comentezi Aradenii SUNT civilizati, problema e ca tu ai intrat in cea mai aglomerata si mai prost dirijata intersectie din Arad, unde majoritatea soferilor sunt cei care tranziteaza orasul Cum asa? Probabil ca ai incercat sa sapi un tunel, ca altfel nu-mi dau seama la ce ti-au trebuit 3 ore Stai sa vezi cum era pana acum vreo 2 ani, cand inca nu era centura gata si intrau TIRurile pana aproape de centru In plus, din cate stiu eu, Bogdan a ajuns seara si a plecat dimineata Aradul nu e Carrefour, sa stiti. nu se compara cu orase istorice ca Sibiul, Sighisoara sau altele din Ardeal, dar nici asa cum il descrieti voi nu e Stati macar o zi aici si apoi mai vorbim Daca tot am inceput sa vorbesc, sa vorbesc pana la capat Am ajuns seara in jur de ora 20 in Arad. Si vro juma de ora m-am invartit prin centru in cautarea de ceva frumos de vazut,doar o Biserica destul de frumoasa, restaurata de curand, daca nu ma insel Biserica Greco-Catolica. Am mai dat si un parc in jurul unui lac, un lac destul de neintretinut; in parc erau in jur de 15-20 oameni vro 2 erau beti si se carau unu pe altu si undeva pe o banca era un care tragea dintr-o punga,dumnezeu stie ce avea dansul acolo Pana sa ajung in centru un cocalar cu ochelari la ochi,chiar dc era ora 20 ,cu un Bmw cu geamuri fumurii si manele la maxim cand m-a vazut cu nr de TL si-a zis: "Pe asta trebuie sa il fac"...ajunge langa mine, accelereaza puternic se duce, mai incolo franaaaa ce sa pune rosu... ajung in dreptul lui la semafor, incepe tipu sa o ambaleze, se uita la mine .. cand se face verde .... a si intins-o ... in fine .... specimene de astea gasesti pe toate drumurile patriei, dar in drumu meu pana la arad nu am dat peste nici unu,dansul fiind primu. Poate Aradul are si parti frumoase, nu zic nu, dar eu nu le-am gasit ... poate nici altii Oricum a fost o furtuna in noaptea aia la arad ... de am zis ca trebuie sa imi cumpar barca ca sa continuu plimbarea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Din descrierile tale reiese ca de fapt nu ai ajuns in centru Daca ajungeai era imposibil sa nu remarci cladirea Primariei ÂŞi lângă lacul acela nu se poate să nu fi remarcat noua Catedrală ortodoxă Cat despre cocalar, cum ai zis tu, e plina tara de ei. Ei traiesc in lumea lor, nu ai ce sa le faci Daca asimilezi cocalarul acela cu Aradul, atunci faci aceeasi greseala pe care o fac italienii care cred despre români că sunt toți țigani Editat Septembrie 13, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Din descrierile tale reiese ca de fapt nu ai ajuns in centruDaca ajungeai era imposibil sa nu remarci cladirea Primariei ÂŞi lângă lacul acela nu se poate să nu fi remarcat noua Catedrală ortodoxă Cat despre cocalar, cum ai zis tu, e plina tara de ei. Ei traiesc in lumea lor, nu ai ce sa le faci Daca asimilezi cocalarul acela cu Aradul, atunci faci aceeasi greseala pe care o fac italienii care cred despre români că sunt toți țigani Dar nu asimilez cocolaru ala cu aradul !!! in fine ... nu are rost sa facem posturi fara rost oricum .. aradul a fost sub asteptarile mele !!! si cu asta am zis totul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 .. aradul a fost sub asteptarile mele !!! si cu asta am zis totul! Foarte bine. Asta inseamna ca nu vei mai veni pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Ah, acest buzau al transilvaniei . Ce-i bah suparatule, n-are voie omul sa nu-i placa satul tau? iaca nici mie nu-mi place. Ce faci? Editat Septembrie 13, 2008 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Foarte bine. Asta inseamna ca nu vei mai veni pe aici Un oras in care e plin centrul de dubiosi care o ard aiurea, plini de aroganta si de un dispret maxim fata de omul normal. Am impresia ca sunt tolerat acolo, intre toti smecherii aia. Politia e oricum o chestie decorativa la voi. Asta e primul flash care imi vine in minte cand spun Arad. Exista si lucruri f. faine - motociclistii ce ii stiu eu, cateva baruri, piata cu turnul pompierilor, cladiri interesante, frontiera f. aproape, etc... dar le eclipseaza smecherii aia de 2 lei de care nu ai loc nici sa respiri. P.S. - Nu e vb de Timisoara vs. Arad sau ceva de genul. Sunt emigrant pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Faine poze. Si legat de Arad , asa este . Is multi manelisti acolo, in special in piata de masini. Fratele meu ,cati tigani pot sa incapa in Arad. Dar in rest, oamenii is foarte prietenosi. Toti te ajuta, te indruma. Legat de intrarea in Arad. Am plecat de 15-20 ori in Arad (din Timisoara),fie cu masina, fie cu motorul, de fiecare data m-am ratacit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Nu stiu pe unde ati trecut voi prin Serbia, pentru ca mie mi-a lasat o impresie placuta. Acum doua zile m-am intors dintr-un "road-trip" de 3 sapt, din care 1 sapt am stat in Serbia / Muntenegru / Hertegovina. Aveti mai jos cateva poze cu drumuri de-ale lor. Imi pare rau ca nu pot pune mai multe, precum si poze cu peisaje. Pana si drumurile lor neasfaltate sunt impecabile... un macadam "fin", fara gropi. Multe drumuri satesti, de munte, sunt asfaltate si intr-o stare excelenta. La noi nu prea exista asa ceva. Sunt intr-adevar, mult mai saraci (mai putin in Muntenegru), au masini mici si foarte vechi, insa sunt mult mai ordonati, amabili si cu bun simt, cel putin din ce am vazut eu. Sincer, noi, ca tara, nu ne permitem sa radem de nimeni in materie de drumuri, chiar daca or mai fi cativa cu drumuri varza si 300 km de autostrada! Serbia: Muntenegru: Hertegovina: Daca tu te plingi de Serbia, eu ce sa mai zic de Bosnia....am trecut cu masina prin Pristina... Cred ca ai gresit "tara". Capitala Bosniei Hertegovina este Sarajevo, iar tu te refereai la Kosovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Linx...haide frate...uita-te la podul ala de l-ai fotografiat...mai are putin si se rupe... ...tunelurile alea...ff horror...spune-le tuturor cum sunt...cioplite in piatra si atat...ai impresia ca se desprind bucati din munte si cad pe tine...rar vezi perete betonat la un astfel de tunel... ...parerea mea este ca au fost incepute multe acolo in anii 70,si apoi lasate de izbeliste chiar si de comunisti,din cauza instabilitatii.... ...infrastructura lor este zob...oameni lenesi...nu stiu pe unde ai trecut,dar probabil ca ai avut noroc de trafic ok...au locurile alea frumusetea lor,dar numai civilizatie nu...vb de serbia.. ...in bosnia,intr-adevar oameni ok si muncitori... ...eu am trecut printr-o zona pe care croatii o numesc rep/zona sarbska...o parte din bosnia,si mai mult din serbia...o fasie de 300/90 km....unde spun despre oameni....porci...ca si caracter.....lenesi si rai....nu as mai trece in veci p-acolo...tu daca ai venit din muntenegru,ai venit fix pe langa zona aia... ....cu ocazia ultimei ture,am observat ceva...chiar avem drumuri misto...serios....inca se repara,dar nu sufera comparatie cu dezastrul sarbesc... PS...dupa ce am iesit din zona aia,am nimerit intr-o zona montana superba...nu spectaculoasaa,dr boema...unde am mancat super bine,cu 12 euro...in ditai restaurantul...omenii...primitori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Eu chiar nu am cum s-o numesc "dezastru sarbesc". Ce stiu e ca nu am luat nici o groapa sau denivelare si nici un pod nu mi-a dat senzatia de nesiguranta si asta circuland atat pe rute principale cat si pe coclauri. Iti pot face o lista in schimb cu obstacolele pe care le-au simtit rotile mele de cum am intrat in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Ah, acest buzau al transilvaniei Ce-i bah suparatule, n-are voie omul sa nu-i placa satul tau? iaca nici mie nu-mi place. Ce faci? Măi... Nu sunt deloc supărat. Sunt chiar mândru că sunt arădean Âşi repet că țiganii Âşi maneliÂştii nu sunt reprezentativi pentru Arad Ăiganii Âşi maneliÂştii prin sunt peste tot Âşi sunt primii care ți se arată în orice localitate din RO Âşi nu numai Ca să nu mai vorbesc de piețe. Dar fiecare vede ce vrea să vadă, dacă vrei să vezi doar defectele cuiva nu ai cum să-i vezi calitățile Ați văzut Âşi voi 10 biÂşnițari (țigani) Âşi 25 de maneliÂşti (țigani) Âşi ați catalogat un oraÂş (sau dacă ție îți face plăcere, sat) cu peste 180.000 locuitori Locuitori care îÂşi văd de treabă Âşi nu au timp să se plimbe pe bulevard ca biÂşnițarii Âşi maneliÂştii Să Âştiți că în satul nostru avem Âşi un cămin cultural, Âşi o panaramă, Âşi un taraf Pentru alții, acestea sunt Palatul Culturii, Teatrul Ioan Slavici Âşi Filarmonica, toate edificii consacrate în lumea culturii Vă garantez că acolo nu veți vedea niciodată maneliÂşti Âşi biÂşnițari Teatrul Filarmonica si Primaria Editat Septembrie 15, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Am distrus topicul omului . Sa ne oprim aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 mai asteptam si alte opinii,intamplari si fotografii despre Arad!!!! RECTIFIC:Aradul m-a impresionat poate asa o sa va calmati! Oricum nu cred ca mai intru pe aici sa vad ce se scrie .... nu mai are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 da bre, asa e zicem ca ei facem ca noi nu te lasa "bre", poate vin manelarii in parlament si schimba istoria, asa o sa ai dreptate imi pare rau sa te dezamagesc dar aia nu e Biserica Neagra, cea mai des greseala intalnita in Bv, este o biserica neagra de fum ca a ars, doar atat mai cauta cel putin asa sustineau ghizii din Bv ghizii, bata-i vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) lasa bre ca o exista si un sambure de adevar, istoria oricum nu este cea din carti sau cea impusa de vatican btw, vezi ca nu exista d-zeu Editat Septembrie 16, 2008 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Cum asa? Probabil ca ai incercat sa sapi un tunel, ca altfel nu-mi dau seama la ce ti-au trebuit 3 oreStai sa vezi cum era pana acum vreo 2 ani, cand inca nu era centura gata si intrau TIRurile pana aproape de centru In plus, din cate stiu eu, Bogdan a ajuns seara si a plecat dimineata Aradul nu e Carrefour, sa stiti. nu se compara cu orase istorice ca Sibiul, Sighisoara sau altele din Ardeal, dar nici asa cum il descrieti voi nu e Stati macar o zi aici si apoi mai vorbim acum un an am prins 4 trenuri la numereoasele treceri la nivel ale vestitei centuri pentru ca nu am vrut sa trec cu noul audi peste liniile de tramvai +/- la nivel cu partea +/- carosabila. Banatu'-i fruncea! lasa bre ca o exista si un sambure de adevar, istoria oricum nu este cea din carti sau cea impusa de vatican nu te lasa! "bre" Editat Septembrie 16, 2008 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) mane, asa o fi cum scrie peste tot, oricum este dubios de ce ghidul respectiv ne-a spus altceva, in fine sa lasam topicul omului si da, de obicei nu ma las, asta e, sunt eu mai prost ca nu iau totul asa cum e, asta e stilul meu Editat Septembrie 16, 2008 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Bv. Ce pot sa zic super tare. Data viitoare lasa Italina. Mergi in Olanda. Stii When In Rome ... GO TO AMSTERDAM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate