nobike Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 200 de poze de la Poze Pro Biker’s party, Bucuresti, 2008, de dimineata si de la parada. Urmeaza si un filmulet, si poate mai multe poze seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.babanul Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 super, m-am vazut intr-una din poze Felicitari pentru postul rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 super tare si eu sint in vreo 5, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 super tare si eu sint in vreo 5, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! k: Deh, ai fost tu mai aratos, de aia ) Well, alte 60 de poze de sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 sal si ms frumos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 frumoase pozele si eu m-am regasit in 2 dintre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Salut ! Cateva Poze de la KamiKaze Riders M.C. Craiova ! Pozele sunt de sambata pe zi si duminica dimineata ! Click ----> http://www.kamikazeriders.ro/Forum/index.p...msg1816#msg1816 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viscionut Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 i u sunt in doua poze i u sunt in doua poze ....si nistepoze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 dragutz. Am o nelamurire? cand a cantat Luna Amara si Directia 5???? nu de alta dar asa am citit in ziar, a 2a sau a 3a zi. Deh, ai fost tu mai aratos, de aia ) Well, alte 60 de poze de sambata seara da, si eu m-am vazut intr-o poza cum stateam cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 dragutz.Am o nelamurire? cand a cantat Luna Amara si Directia 5???? nu de alta dar asa am citit in ziar, a 2a sau a 3a zi. vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 vineri seara perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Mai multe poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 uite si cateva de la mine ... ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 daca aveti filmulete uploadati-le pe mototube! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 inca un set ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 ce s`au mai betivanit baietii astia de la CamiCaze da da da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) pentru o poza de la intrarea in camping in care sa se vada si bannerul cu AGIP - ofer un mini sprai de uns lantul Editat August 29, 2008 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Alte poze...http://s403.photobucket.com/albums/pp112/philaeos/?albumview=grid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Am fost si eu p-acolo si vreau sa spun ca toata petrecerea nu a fost numai un concurs de Skandemberg cu fete , dupa cum se arata in poze ? Asfalt uscat si la mai multe petreceri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) uite si cateva de la mine ... ... ... ... Domnule, frumoase poze ai facut! Bine... sunt subiectiv, pentru ca in multe dintre ele se regaseste prietena mea concurand la skandenberg. Vad ca ti-a placut mult concursul ala... Daca era concurs de tricouri ude cred ca faceai si mai multe poze. Apar si eu intr-o poza cu motorul meu, la concursul "cea mai frumoasa vitezana" unde m-am batut pentru locul2, dar nu spun care sunt, ca apoi ma gasesc baietii astia de ma urasc pentru sfaturile mele pe la rubrica "Accidente" si n-as vrea sa se dea cu RIP si pentru mine. Oricum, o intrunire reusita. BRAVO! Editat Septembrie 10, 2008 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate