lil debul Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Am nevoie de o foaie cu 36 dinti , ca sa cirpesc chinezaria aia cretina cu care ma tirii la munca zilnic. Ideea este ca daca fac comanda la FB , am dat de dracu si nu am chef sa ma enervez. Asa ca mai bine improvizez (e si mai misto , nu ???). Am avut noroc cu lantul , am luat de la Cristi , cu 600.000 de ala de CZ , nou. S-a potrivit. Acum schimb foaia , da de care ar merge ? Ceva sa se potriveasca sau sa fie cit mai aproape de a mea. Astept cu nerabdare , poate reusesc sa-l tin in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Am nevoie de o foaie cu 36 dinti , ca sa cirpesc chinezaria aia cretina cu care ma tirii la munca zilnic. Ideea este ca daca fac comanda la FB , am dat de dracu si nu am chef sa ma enervez. Asa ca mai bine improvizez (e si mai misto , nu ???). Am avut noroc cu lantul , am luat de la Cristi , cu 600.000 de ala de CZ , nou. S-a potrivit. Acum schimb foaia , da de care ar merge ? Ceva sa se potriveasca sau sa fie cit mai aproape de a mea.Astept cu nerabdare , poate reusesc sa-l tin in viata. aia de Mobret are chiar 36 de dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Am nevoie de o foaie cu 36 dinti , ca sa cirpesc chinezaria aia cretina cu care ma tirii la munca zilnic. Ideea este ca daca fac comanda la FB , am dat de dracu si nu am chef sa ma enervez. Asa ca mai bine improvizez (e si mai misto , nu ???). Am avut noroc cu lantul , am luat de la Cristi , cu 600.000 de ala de CZ , nou. S-a potrivit. Acum schimb foaia , da de care ar merge ? Ceva sa se potriveasca sau sa fie cit mai aproape de a mea.Astept cu nerabdare , poate reusesc sa-l tin in viata. la minsc si voshot e pe 36 de dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 la minsc si voshot e pe 36 de dinti Potriveste si sistemul de prindere?m-as mira daca trebe adaptat este mai greu Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 la minsc si voshot e pe 36 de dinti scuze dar e de 43 dinti la Voshod si de 44 dinti la Minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Cind ajungi la disperare si ai tendinte spre mestereala incerci sa adaptezi orice , sau aproape. Daca apuc sa vad pe viu o foaie de Mobra , vad eu cum o modific. Acuma , nu am inteles chestia cu Minsk si Voshod. Citi dinti au , pina la urma ??? Si alea merg cu lant de CZ ? Sa nu schimb si pinionul de atac , ca deja e mai greu de modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate