jethro tull Postat Decembrie 7, 2003 Autor Share Postat Decembrie 7, 2003 am reusit singur,sunt tare mandru! am folosit doua rezervoare,pt a face suduri doar pe o singura circumferinta,a iesit brici! 1.se decupeaza lateralele de la rezervorul 1 cat mai spre axterior,si se pastreaza mijlocul obtinut, 2.se decupeaza lateralele rezervorului 2 cat mai aproape de centrul sau(acolo unde se incastreaza cadrul motocicletei) 3.lateralele de la 2 se sudeaza la mijlocul de la 1(cu mare atentie,la un priceput)altfel intra chit cacalau. 4.se cosmetizeaza,si uraaaaaa!rezervorul mult iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Ai o poza sa vad si io ce-a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Ai facut afacere daca din doua rezervoare de Festival ai obtinut unul chiar si latit!????? Nu era mai usor sa-l tai pe mijloc si sa sudezi un straif de tabla??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 ...de cativa ani, ma tot gandesc la chestia asta si cred ca ai dreptate sefu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 am eu de vanzare multe piese custom baga un ochi aici poate te intereseaza ceva /index.php?/topic/691030-se-vinde-sau-se-dezmembreaza-urmatorul-nipru/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Are dreptate PiticuBc: Daca omul a incercat 10 ani sa-si faca un rezervor latit si nu a reusit e cazul sa-si cumpere unul deja facut. Gluma: PiticuBc este ruda cu veverita_bc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate