Alexandu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Ce se intampla daca te opreste politia si vede ca nu ai r.a.r-u facut???Ce iti face????Eu am auzit ca iti face dosar penel..Ii adevarat????Daca ma opreste politia si eu nu am talonu la scuter ce imi face???Eu am numa contrac de vanzare cumparare cu unu si o copie dupa o foaie facuta la carabinieri in italia cum ca au fost furate actele scuterului....multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ce se intampla daca te opreste politia si vede ca nu ai r.a.r-u facut???Ce iti face????Eu am auzit ca iti face dosar penel..Ii adevarat????Daca ma opreste politia si eu nu am talonu la scuter ce imi face???Eu am numa contrac de vanzare cumparare cu unu si o copie dupa o foaie facuta la carabinieri in italia cum ca au fost furate actele scuterului....multumesc anticipat... numa iti da amenda... si nu-i mica deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Cred ca miroase a dosar penal dar fara puscarie ci doar o amenda penala rezultata din dosar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ce se intampla daca te opreste politia si vede ca nu ai r.a.r-u facut???Ce iti face????Eu am auzit ca iti face dosar penel..Ii adevarat????Daca ma opreste politia si eu nu am talonu la scuter ce imi face???Eu am numa contrac de vanzare cumparare cu unu si o copie dupa o foaie facuta la carabinieri in italia cum ca au fost furate actele scuterului....multumesc anticipat... in codul rutier scrie ca daca circuli cu un vehicul neinregistrat/neinmatriculat iti face dosar penal si primesti si amenda penala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Poate sa imi faca daca am numa 16 ani???Si chiar si la scutere....dao ma in pzd masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 dao mah.. ca tu esti zmeu si nu iti face dosar. nare cum .. ):kiss:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ce se intampla daca te opreste politia si vede ca nu ai r.a.r-u facut???Ce iti face????Eu am auzit ca iti face dosar penel..Ii adevarat????Daca ma opreste politia si eu nu am talonu la scuter ce imi face???Eu am numa contrac de vanzare cumparare cu unu si o copie dupa o foaie facuta la carabinieri in italia cum ca au fost furate actele scuterului....multumesc anticipat... ai incurcat-o...esti terminat...puscarie intre 10-25 ani...in cel mai rau caz iesi din puscarie cand vei avea 41 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) ai incurcat-o...esti terminat...puscarie intre 10-25 ani...in cel mai rau caz iesi din puscarie cand vei avea 41 ani... lasa k iti inscrii scuteru cand iesi (la 41 de ani).... te asteptam cu drag Editat August 27, 2008 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu incepeti baieti o revista noua cum era aia cu gilerika? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu incepeti baieti o revista noua cum era aia cu gilerika? unde-i haste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ce se intampla daca te opreste politia si vede ca nu ai r.a.r-u facut???Ce iti face????Eu am auzit ca iti face dosar penel..Ii adevarat????Daca ma opreste politia si eu nu am talonu la scuter ce imi face???Eu am numa contrac de vanzare cumparare cu unu si o copie dupa o foaie facuta la carabinieri in italia cum ca au fost furate actele scuterului....multumesc anticipat... Daca nu ai RAR nici nu poti inmatricula scuterul , asa ca.. o sa ti-l confiste si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 unde-i haste ? care haste?) maked by redeye ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 care haste?) maked by redeye ) ma rog ... tu si haste [made *** ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Daca nu ai RAR nici nu poti inmatricula scuterul , asa ca.. o sa ti-l confiste si atat. si o sa-i cumperi tu unul nou nu-i asa? ca ai destui $ Editat August 27, 2008 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate