Edward21 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Un pusti inconstient 18-19 ani cartier Titan postavarul nr1 C4 ..conducea fara permis cum face de obicei pana aseara cand bine inteles o idioata a tras brusc de volan stanga in timp ce el o depasea ...in fine au amandoi o vina ala nu are permis si aia e proasta ) ...baiatul nu a patit nimic grav doar ca are piciorul rupt si motorul varza o bucata de janta rupta si cadru la fel...Eu ii vad vinovati pe amn2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) da dar sifonat o sa iasa doar pustiu din toata povestea asta ca nu avea ce sa caute pe strada .... si nici permis nu o sa mai pupe pt urmatorii 3-5 ani! Da ia stai putin... pe Postavarului nu e o singura banda pe sens?? Cu linie continuua?? Ups.... Editat August 27, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da dar sifonat o sa iasa doar pustiu din toata povestea asta ca nu avea ce sa caute pe strada .... si nici permis nu o sa mai pupe pt urmatorii 3-5 ani! Ceea ce nu-i un lucru rau. Cand te mananca-n dos, se gaseste pana la urma cineva sa te scarpine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 da dar sifonat o sa iasa doar pustiu din toata povestea asta ca nu avea ce sa caute pe strada .... si nici permis nu o sa mai pupe pt urmatorii 3-5 ani! Da ia stai putin... pe Postavarului nu e o singura banda pe sens?? Cu linie continuua?? Ups.... pe postavarul locuieste el adica si eu el in C4 EU in C3 ...dar accidentul sa intmplat chiar la capat la 335 cand vine sina de tranvai de se ingusteaza ....oricum da pustiul e de vina dar vreau sa zic ca,chiar de avea permis tot dadea proasta aia in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu e adevarat. Culpa era comuna. In portiunea aia depasirea este interzisa daca nu ma insel, se incepe preselectia pt inainte/stanga si dreapta cu cele 3 sau 2 squar-uri. De virat stanga cu atat mai putin. Trebuia sa stea in semafor. Whatever, tipa isi va repara pe banii ei masina si povestea continua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 daca e o singura banda si daca mai e si linie continua, si daca ar fi avut permis poate ar fi stiut ca e mai bine sa nu depaseasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pe postavarul locuieste el adica si eu el in C4 EU in C3 ...dar accidentul sa intmplat chiar la capat la 335 cand vine sina de tranvai de se ingusteaza ....oricum da pustiul e de vina dar vreau sa zic ca,chiar de avea permis tot dadea proasta aia in el... Si scoala tot impreuna ati facut-o? La FF pana-n clasa a 2-a? Ia zi repede, ti cu Rapidu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Si scoala tot impreuna ati facut-o? La FF pana-n clasa a 2-a? Ia zi repede, ti cu Rapidu'? Daca ai venit cu,chef de caterinca poti sa te apuci de flotari....pustiule Nu e adevarat. Culpa era comuna. In portiunea aia depasirea este interzisa daca nu ma insel, se incepe preselectia pt inainte/stanga si dreapta cu cele 3 sau 2 squar-uri. De virat stanga cu atat mai putin. Trebuia sa stea in semafor. Whatever, tipa isi va repara pe banii ei masina si povestea continua.... Pana la urma nu se,stie sigur cum a fost .....oricum pustiul stiu ca merge urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pai stai ma tu ai spsu o treaba mai devreme si acum nu se stie cum a fost?? hotaraste-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 pai stai ma tu ai spsu o treaba mai devreme si acum nu se stie cum a fost?? hotaraste-te... In primul rand nu e nici un semafor ...nu mai stau,sa explic ''capat 335'' si iti dai seama...dute pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 cred ca e din auzite... @moro: cand o sa te maturizezi si tu sa pui o poza cu d&g ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 cred ca e din auzite... @moro: cand o sa te maturizezi si tu sa pui o poza cu d&g ? Promit ca am sa pun...scuar,semafor ...eu cunosc zona de 21 de ani ..dar mi-e lene sa explic ...am sa incerc ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Daca ai venit cu,chef de caterinca poti sa te apuci de flotari....pustiule Te oftici, ......, cu, sau, fara virgula... chef de caterin,ca. Iar, pustiul,virgula, are virgula, doar punctepunctepuncte... 34 de virgule, pardon, anisori, virgula, si vreo 14,virgula puncte, de motor. PUNCT. AFALNABETULE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu e adevarat. Culpa era comuna. In portiunea aia depasirea este interzisa daca nu ma insel, se incepe preselectia pt inainte/stanga si dreapta cu cele 3 sau 2 squar-uri. De virat stanga cu atat mai putin. Trebuia sa stea in semafor. Whatever, tipa isi va repara pe banii ei masina si povestea continua.... Nu e nici un semafor acolo si nici squaruri. Sunt foarte multe masini care vireaza stanga acolo pentru a intra pe Barajul Dunarii. Trebuie sa fii tampit sa te apuci sa depasesti acolo. Stiu multe accidente in locul ala in care zmeii care se apucau sa depaseasca pe linia de tramvai se infigeau in cei care virau la stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Si scoala tot impreuna ati facut-o? La FF pana-n clasa a 2-a? Ia zi repede, ti cu Rapidu'? Cand te-apuci sa faci misto de gramatica unuia, e bine ca macar respectivele fraze sa le scrii corect. Altfel, te faci de cacao mai tare decat aflananbetu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Inca unul fara permis ? Sper sa infunde puscaria ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Cand te-apuci sa faci misto de gramatica unuia, e bine ca macar respectivele fraze sa le scrii corect. Altfel, te faci de cacao mai tare decat aflananbetu'. Am inteles, Rapidu' nu-i in indreptarul de ortografie! E la gara! Sa traiti, dom' profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coax Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 accidentul a fost pe Liviu Rebreanu intersectie cu Barajul Sadului nu Dunarii(nu la capatul 335).. Erau 2 insi pe moto aprilia fara casca...si o pasarik in peugeot 206 Dupa 1 ora de la accident ink nu venise politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 accidentul a fost pe Liviu Rebreanu intersectie cu Barajul Sadului nu Dunarii(nu la capatul 335).. Aha, acolo e clasic sa vina coiosii pe sina de traNvai, iar cei care fac stanga pe Barajul Sadului nu se mai asigura daca nu cumva sina e libera.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 accidentul a fost pe Liviu Rebreanu intersectie cu Barajul Sadului nu Dunarii(nu la capatul 335)..Erau 2 insi pe moto aprilia fara casca...si o pasarik in peugeot 206 Dupa 1 ora de la accident ink nu venise politia Ca erau 2 si fara casca bine zis aprilia portocalie fara carene Am inteles, Rapidu' nu-i in indreptarul de ortografie! E la gara! Sa traiti, dom' profesor! Bai cacao tu pana la urma ce vrei? ai chef de scandal ? spune ca se rezolva prietene !!! Sunt Dinamovist si am luat bataie de la Rapidisti ...eu zic totusi sa te apuci de flotari poate cresti mai ,mare ...si nu am scoala multasa fiu sincer 11 clase Anghel Saligny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Ca erau 2 si fara casca bine zis aprilia portocalie fara carene Bai cacao tu pana la urma ce vrei? ai chef de scandal ? spune ca se rezolva prietene !!! Sunt Dinamovist si am luat bataie de la Rapidisti ...eu zic totusi sa te apuci de flotari poate cresti mai ,mare ...si nu am scoala multasa fiu sincer 11 clase Anghel Saligny Stai jos, 2! A, ultimul e un semn de exclamare! Ca la atentie, pericol! Ca macar la poze sa te uiti daca nu esti prea prieten cu literele. Ce chestie, eu sunt STELIST! MIAU, MIAU! No Brain, No Pain! De la flotari cred! Editat August 27, 2008 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Stai jos, 2! A, ultimul e un semn de exclamare! Ca la atentie, pericol! Ca macar la poze sa te uiti daca cu literele nu esti prea prieten. Ce chestie, eu sunt STELIST! MIAU, MIAU! =))) SA-MI SUGI MIELU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) daca ai un miel sa insemne ca esti un cioban ? Editat August 27, 2008 de florianpeiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 =))) SA-MI SUGI MIELU Si cum face cand isi da drumu' mielu' ? Behehe!!!!? Fugea de aici pe stadion cu tot cu miel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 (editat) Si cum ziceam ''MIELU'' daca ai un miel sa insemne ca esti un cioban ? Probabil....nu vrei sa ma si cunosti acum ? Editat August 27, 2008 de Edward21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate