Sari la conținut

ATASULE,TE IUBESC.


lil debul
 Share

Postări Recomandate

Kerosen a zis-o la fix. Asa ma gindeam si eu, bag piese noi si esentiale pe un second hand, plus ca probabil au ghidoane, faruri , etc noi si cromate impecabil, deci gata restaurarea si cu banii cu tiriita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 59
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

un ghidon simplu, fara nimic pe el, doar coarnele, e cam 200euro... :crack: ca ma batea si pe mine gandu, da la pretul asta fac 10 la aia care se pricep.

faru de nipru e chiar ok, e acelasi de pe wolf, asa ca stai linistit ca nu se merita scimbat.

 

p.s. am inteles ca cutia de viteze de nipra nu prea ar pune mari probleme... asa ca mai ieftin se iese cu schimbat doar motorul fara cutie...

Editat de raulus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prieteni, eu studiez de ceva vreme fiabilitatea acestor motoare (pt. ca vroiam sa-mi iau shi eu) shi credetzi-ma Niprul NU e fiabil :crack: ... shtiu oameni cu axul rotorului alternatorului rupt.... cu probleme la chiulase.... cu j' de alte probleme.... Acu' nu vreau sa mananc cacao, motorul ca idee e mishto, care avetzi mergetzi cu ele, dar eu zic ca nu merita mii de euro un Nipru sau un motor de Nipru nou, mai bine de banii aia iei un s/h de marca..... rushii nu mai fac azi ce faceau pe vremea comunishtilor, vad shi eu kalitatea pieselor din targ.... parerea mea :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prieteni, eu studiez de ceva vreme fiabilitatea acestor motoare (pt. ca vroiam sa-mi iau shi eu) shi credetzi-ma Niprul NU e fiabil :crack: ... shtiu oameni cu axul rotorului alternatorului rupt.... cu probleme la chiulase.... cu j' de alte probleme.... Acu' nu vreau sa mananc cacao, motorul ca idee e mishto, care avetzi mergetzi cu ele, dar eu zic ca nu merita mii de euro un Nipru sau un motor de Nipru nou, mai bine de banii aia iei un s/h de marca..... rushii nu mai fac azi ce faceau pe vremea comunishtilor, vad shi eu kalitatea pieselor din targ.... parerea mea :moron:

234905[/snapback]

Mihaiachi@: nu studia fiabilitatea unui motor luand ca repere motoare sh.A mai fost discutia asta cu fiabilitatea pe mai multe topicuri si offtopicuri :wink: Ideea e ca daca respectivul nipran a fost folosit pe post de Yamaha acum nu mai este fiabil.

PS.Nipranul ala cu axul de la alternator rupt si probleme la chiulase porneste la prima pedala fara sa fie necesara inundarea carbelitoarelor.Pt. mine asta inseamna mult!Am vazut japane la care se "topeste" butonul la automat pana pornesc,si asta ce inseamna ca nu sunt fiabile? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Discutia era despre cine iubeste atasele, mai ales in buc. da e bine si cu evolutie asta, desi de nipre s-a discutat la infinit.

Am auzit si eu ca sint proaste, da de la oameni care bagau piese cu tiriita sau de la unii care nu aveau bani de Hayabusa si daca Nipru are tot 2 roti , care e problema? Da ginditi-va citi oameni in virsta ( si totusi tineri ) exista si nu au probleme cu ele. NEA BROASCA, exemplul cel mai bun , dar el STIE ca are Nipru. V-ati prins cum sta treaba??? Eu exact asa gindesc si cind o sa vreau japoneza o sa-mi iau, pina atunci 80- 90 km/h.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Ceva sa va aduca aminte ca se poate si acum(sa fie vointa)

post-5473-1126881964_thumb.jpg

post-5473-1126882514_thumb.jpg

post-5473-1126882536_thumb.jpg

post-5473-1126882563_thumb.jpg

post-5473-1126882574_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...