bezmetikul Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salutare tuturor, de cand cu atatea masini si de cand cu inceputul maturizarii mele (sper) m-am gandit sa ma orienten de la o sportiva la un supermoto. Placerea pe care o simteam acum 2 ani cand mergeam cu moto a inceput sa dispara cand vad ca este coloana de la Victoriei pana la Unirii si trebuie sa mergi printre masini, iar motoreta e gata sa se topeasca la 100 de grade. M-am gandit sa-mi iau un supermoto mai ales ca nici nu ies din oras foarte des. Am un prieten cu un DR-Z 400 SM care mi-a placut destul de mult si cred ca este o alegere buna sau Honda FMX 650. Va rog sa ma sfatuiti Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 monsterul se topeste doar pe la 180 de grade. in plus, chiar e motocicleta de strada. ia incearca una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezmetikul Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 monsterul se topeste doar pe la 180 de grade. in plus, chiar e motocicleta de strada. ia incearca una. Nu-i rau deloc Monsterul,imi place modelul dar ma simt mai atras de ceva supermoto..asa cum am mai zis ma gandesc ca e din cauza inceputului maturizarii mele Sportiva se incinge mult prea tare si zic eu ca o mananc coapta mult mai repede ca sa nu mai vorbesc de pozitia de mers care-i chinuitoare printre masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Nu-i rau deloc Monsterul,imi place modelul dar ma simt mai atras de ceva supermoto..asa cum am mai zis ma gandesc ca e din cauza inceputului maturizarii mele Sportiva se incinge mult prea tare si zic eu ca o mananc coapta mult mai repede ca sa nu mai vorbesc de pozitia de mers care-i chinuitoare printre masini. Salut, incearca mai bine la "Coltul Enduristilor". Acolo se discuta mult si bine despre supermoto. Monsterul e... Monster, o motocicleta care a facut istorie, un naked-muscle-allrounder DAR un supermoto e mai pretabil pentru oras datorita faptului ca e mica, subtirica, fashneatza, suspensii care iti permit sa sari borduri, gropi, sa urci scari, si tot ce se mai nimereste in jungla asta infecta de beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 parerea mea: http://www.motorstv.com/test/bike/yamaha-moto/yamaha-xtx-660 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Despre FMX si dealerii Honda spun ca este depasita.... As merge pe Suzuki. Sau vezi XT de la Yamaha, am auzit lucruri bune despre ea....e apreciata f bine si in Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate