Alexone Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Dupa cum zice si titlul..Pretul la fiecare piesa este negociabil(putin)dar daca il ia careva cu totul il dau la 1000 euro!Ce stiu sigur..ambielajul nu e bun..carene faruri totul intact bord digital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nibaserv Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Dupa cum zice si titlul..Pretul la fiecare piesa este negociabil(putin)dar daca il ia careva cu totul il dau la 1000 euro!Ce stiu sigur..ambielajul nu e bun..carene faruri totul intact bord digital... 200 euro pentru partea din spate(motor complet). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat August 30, 2008 Autor Share Postat August 30, 2008 Vad si eu cat costa nou pe net si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Vad si eu cat costa nou pe net si vorbim Pret pentru pompa frana fata??si suruburile de la capacul variatorului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 intrerupatorul de la menta de pe frana de pe spate care face stopu sa se aprinda chiar ala mic ca mi so belit...cat vrei pe el?...dai prin posta si de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Eu is din Bacau...dau prin posta..momentan scuterul nu este dezmembrat..abia miercuri vine meseriasul meu..atunci fac o lista cu ce e bun din el si va zic si preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Eu is din Bacau...dau prin posta..momentan scuterul nu este dezmembrat..abia miercuri vine meseriasul meu..atunci fac o lista cu ce e bun din el si va zic si preturi. aia ii o chestie mica daca vrei iti fac si poza numa ca la reprezentanta nu au.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stimpy_vik Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 cat vrei pe carena din fata stanga, filtrul de aer si cablul de kilometraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 cat vrei pe carena din fata stanga, filtrul de aer si cablul de kilometraj? nu vrei si antigelu din radiator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu vrei si antigelu din radiator? Era o gluma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 asa ar vrea sa para dar nu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ma intereseaza amortizorul spate... cati km are scooterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 salut...mai ai vreo piesa de jet force ma intereseaza carena din dreptul bordului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 si pe mine m-ar interesa carena dreapta fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 si pe mine m-ar interesa carena dreapta fata.. Salut!Daca il mai ai fa-mi un pret pe toate carenele plus contact cu tot cu mufa lui din spate si tot sistemul de inchidere al portbagajului.Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_090 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Dupa cum zice si titlul..Pretul la fiecare piesa este negociabil(putin)dar daca il ia careva cu totul il dau la 1000 euro!Ce stiu sigur..ambielajul nu e bun..carene faruri totul intact bord digital... mai ai ceva din el? as vrea cateva piese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionelraal Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 am carene peugeot jet force Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate