marque Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Por favor, nu am reusit sa imi repar masina. ofer benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 stiu ca sunt offtopic, dar daca esti amabil vreau sa stiu in ce data se tine concursul la buzau si unde anume? merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 pai weekendul asta, la buzau, etapa VIII, nu stiu exact unde e circuitul, dar asta se afla usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 nasol. in we asta avem petrecerea la rasnov si trebuie sa fiu prezent. merci de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) de rien...da' nu merge nimeni la buzau? haideti ca cand o sa am si eu masina gata si platforma, o sa ofer si eu un loc pe platforma... Editat Septembrie 2, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 de rien...da' nu merge nimeni la buzau? haideti ca cand o sa am si eu masina gata si platforma, o sa ofer si eu un loc pe platforma... Cursa e duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Cursa e duminica? Cursa este duminica, iar simbata sint antrenamentele oficiale. Eu merg de simbata, dar motorishca mea va fi deja acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Cursa este duminica, iar simbata sint antrenamentele oficiale.Eu merg de simbata, dar motorishca mea va fi deja acolo. Multumesc, eu o sa incerc sa vin cu juniorul, sa vedem cu ce impresii pleaca de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 se pare ca o sa merg ca spectator/ reporter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 pai weekendul asta, la buzau, etapa VIII, nu stiu exact unde e circuitul, dar asta se afla usor. Circuitul se afla la Izvoranu. O sa-ti explice GPS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 he he, de unde? dumica dimineata cand intru in buzau, o sa dau un telefon...la cine e pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 salut, vreau sa vin si eu la buzau. pot veni doar duminica, imi puteti spune o ora de incepere? totusi cred ca pe la 10 daca sunt acolo, nu am ratat prea multe. pe situl frm scrie asa: Event: 'AMANAT LA 5-6 SEPTEMBRIE Motocros CNI OPEN + Cupa ROU Etapa 4 La Buzau' "amanat la 5-6" sper ca inseamna ca a fost programat inainte si l-au amanat acum, right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 he he, de unde? dumica dimineata cand intru in buzau, o sa dau un telefon...la cine e pe acolo... Vin si eu duminica la motocross, sunt din buzau, cand treci, suna-ma daca vrei. 0755.307.597 Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate