asklepios Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 caut o adresa unde as putea gasi consumabile pt honda cb 500.am intrat pe ceva adrese de reprezentanta honda dar erau oferte doar pt motoarele mai noi? unde as putea gasi supape de ex sau piese din carburatoare etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 piese@mymoto.ro Dai anul si piesele necesare, ti se raspunde cu pret si termen de livrare pt piese originale O.E.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 piese@mymoto.ro Dai anul si piesele necesare, ti se raspunde cu pret si termen de livrare pt piese originale O.E.M. nu pot intra pe asa ceva? zice ca nu exista.sau e incorecta adresa.o sa mai incerc mai tarziu si de pe alt calculator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 nu pot intra pe asa ceva? zice ca nu exista.sau e incorecta adresa.o sa mai incerc mai tarziu si de pe alt calculator. E adresa de E-MAIL aka Electronic Mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 E adresa de E-MAIL aka Electronic Mail. bine .si cum intru sa vad ce preturi si ce au de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 bine .si cum intru sa vad ce preturi si ce au de vanzare? le trimiti un mail, de pe contul tau de mail, cum ar fii Yahoo, sau gmail, sau mai stiu io ce ai tu p'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 bine .si cum intru sa vad ce preturi si ce au de vanzare? trimit email la piese@mymoto.ro cu piesa pe care o vreau si ei imi spun cat si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 trimit email la piese@mymoto.ro cu piesa pe care o vreau si ei imi spun cat si cum? Trimiti email cu piesa pe care o vrei, si de la ce motocicleta e - aici specifici clar marca, model, an de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 sau ia la 30% aftermarket, ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate