Luc_zxr Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Ideea e ca tre' sa-mi schimb lant + pinioane din motive ca cele vechi sint varza cu carne. Pt mobra mea am gasit Regina la Louis. Merita? Sint ok? Nu merita? Cam care e durata de viata, cu o intretinere corecta? Daca nu merita, ce sa-mi iau? Multumesc si astept raspunsuri urgent ca tre' sa dau comanda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Ideea e ca tre' sa-mi schimb lant + pinioane din motive ca cele vechi sint varza cu carne. Pt mobra mea am gasit Regina la Louis. Merita? Sint ok? Nu merita? Cam care e durata de viata, cu o intretinere corecta? Daca nu merita, ce sa-mi iau?Multumesc si astept raspunsuri urgent ca tre' sa dau comanda ! 233547[/snapback] DID 1st place REGINA 2nd cu o intretinere corecta te poate tine 20k si chiar mai mult, depinde de cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 DID sau Takasago . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 D.I.D Am luat set cu tot cu pinioane si am iesti mai ieftin de pe Carpimoto.it Acum s-ar putea sa aiba ceva reduceri mai mari la Louis, dar care nu se vad in catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Va multumesc tuturor pt info. @Fidelio, din pacate la Louis n-am gasit pt zxr 400 decit lant Regina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 poti sa mai cauti si la hein-gericke.au lantz RK care este f. bun si poti sa le iei separat(pinioane si lantz), si faci combinatii de dinti daca au mai multe oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate