Reaper Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/scuter...n-capitala.html Bine,Pro tv-ul nu face nici acum diferenta intre scuter si motocicleta Sper sa fi scapat saracul..motorul arata rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/scuter...n-capitala.htmlBine,Pro tv-ul nu face nici acum diferenta intre scuter si motocicleta Sper sa fi scapat saracul..motorul arata rau de tot Am vazut si eu. La stiri au spus prima data scuter si apoi motocicleta... duh Era o Honda parca.. si eu sper sa fi scapat. Moto arata groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Cred ca-i Honda SLR. Sper sa isi revina,dar dupa cum arata motorul si casca aia open face...cred ca doar Dumnezeu il mai poate scapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pai stiristu` a zis ca e mobra... agaricii care dau din taste probabil scriu si ei ca multi de aici doar sa se afle in treaba. aceleasi casti de c_cat, d-ring oare de ce a fost facut?? arai , shoei ?? aa... o sa imi explice `unu` ca e treaba de marketing, nu??? sanatate multa omului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucretia Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pai stiristu` a zis ca e mobra... agaricii care dau din taste probabil scriu si ei ca multi de aici doar sa se afle in treaba. aceleasi casti de c_cat, d-ring oare de ce a fost facut?? arai , shoei ?? aa... o sa imi explice `unu` ca e treaba de marketing, nu??? sanatate multa omului ! Nu stiu unde l-ai auzit zicand ca e mobra, ca eu nu l-am auzit. Sa nu fi fost mobra pentru el cum a fost initial si scuter. .. important e sa scape cu viata omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 cred ca era un dominator... multa sanatate motociclistului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Doamne fereste, Honda Dominator e! Of doamne, cine o fi, sper sa scape! Sa se faca bine! Groaznic! Stie cineva cine e, ca noi astia cu Domi ne cam cunoastem, dar din film nu se vede nimic! E cumplit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 deci cine era omu pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 e un NX 250 ... adica o Honda dominator mai mica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Urat...genul de accident in care nu prea mia ai ce face in momentul in care vezi masina ca intra in tine. Insanatosire grabnica motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Bine,Pro tv-ul nu face nici acum diferenta intre scuter si motocicleta si cind am avut eu accident tot scuter mi-au declarat motocicleta de 650cmc numa ca la mine au fost politistii atit de inteligenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Arata cam rau motorul. Sper sa nu fie probleme mari ptr motociclist. Strangeti casca bine pe cap, daca tot e purtata. NU de putine ori, am vazut castile pe cap nelegate, puse doar asa...sa nu isi ia amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate