the_mav Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 nu e cazul, sub nici o forma! nu stiu cum era prietenul tau, nici vn-ul, dar nu e cazul nici la 1300 nici la 1800. atentie ca nu disctam de shadow, dar nici la ala oricum nu atingi usor!! Nu am pretentii de genul asta, iti dai seama. Am un prieten cu care am fost vara trecuta pana in Vama Veche posesor de VN 900 si care frana excesiv de mult (parerea mea) inainte de orice curba....zicea ca atinge cu scaritele daca intra mai tare. De asa ceva mi-e frica. Nu vreau sa fac super sport din ea, in nici un caz...dar nici sa intru cu emotii in orice curba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 frumos motorul Multumesc \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Am achizitionat-o acum 2 luni, mi-e foarte draga, e modelu VTX 1300S, urmeaza din primavara sa ii fac o accesorizare, sunt destule accesorii de cumparat pentru ea.Postez aici ca sa o laud, pe ea binenteles, nu pe mine. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salutare, Se pare ca sunt putine vtx-uri prin tara si e cam liniste pe aici... Oricum, sunt un nou posesor al unui vtx1300c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salutare, Se pare ca sunt putine vtx-uri prin tara si e cam liniste pe aici... Oricum, sunt un nou posesor al unui vtx1300c Si poze cu ea?............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Una cand e curata...si una cand e murdara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Una cand e curata...si una cand e murdara ) Superba.......si curata si murdara..... Inca o data sa te plimbe sanatos pe unde iti pofteste inima..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Mersi, mersi, la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Salutare! Am si eu ceva piese de vanzare poate e careva interesat. Deci: Tankpad de piele de la Held, e pt VTX1800 da` merge si la 1300;l-am avut si pe a mea pana sa-mi iau unu`pt 1300;pret 100 RON; Floorboard-uri Kuryakyn,noi,cu unghiul de inclinare reglabil,sunt pt 1300C si 1800C si F(modelele cu scarite);se pot monta si pe modelele care au venit din fabrica cu floorboard-uri cu o mica modificare;pret 530 RON negociabil; Kit Dynojet pt 1300 modelele fabricate incepand din 2003;pret 150 RON; Cover Kuryakyn pt schimbatorul de viteze,cromat cu insertii cauciuc,pt Fury VT1300,1300C,toate modelele 1800;2 buc,pret 50RON buc. Tel 0722566660 Salut e cam vechi anuntul dar fac o intrebare mai ai tankpadul Held daca da ma intereseaza .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Mi-am montat si eu hyperchargerul cu setările la carburatie si sunt foarte multumit de ce mi-a iesit. » Post actualizat in 31 Oct 2015 21:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Frumos Eu sper ca pana sezonul urmator sa imi schimb esapamentul. Ce ai schimbat la carburator? Cat a fost hypercharger-ul? edit: aaa vad ca ti-ai legat pana la urma farurile auxiliare Mi-am pus si eu acelasi stil doar ca sunt pe led. Lumineaza bine doar ca lumina e foarte alba (comparat cu farul principal) Editat Noiembrie 11, 2015 de SrgX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Mi-am montat si eu hyperchargerul cu setările la carburatie si sunt foarte multumit de ce mi-a iesit. » Post actualizat in 31 Oct 2015 21:33 Puteam să jur că am mai scris o dată chestia asta: cînd ai mai avut timp să-l montezi, catas_him? P.S. evident, arată super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Puteam să jur că am mai scris o dată chestia asta: cînd ai mai avut timp să-l montezi, catas_him? P.S. evident, arată super fain Noaptea trecuta am montat si tobele cobra, nu le-am mai facut foto, ca sa fie in tandem cu filtru de aer..... Vb serios chiar am putin timp in perioada asta. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Mi-am montat si eu hyperchargerul cu setările la carburatie si sunt foarte multumit de ce mi-a iesit. » Post actualizat in 31 Oct 2015 21:33 Calumea scula ! Black attitude... ps: salutari de la Craiova Editat Noiembrie 13, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Noaptea trecuta am montat si tobele cobra, nu le-am mai facut foto, ca sa fie in tandem cu filtru de aer..... Vb serios chiar am putin timp in perioada asta. Salutari. Păi m-am gîndit eu că stai prost cu timpul...dar 2-3 poze cu noile evacuări tot trebuie să pui. Ce fain ar fi să găsim ceva timp anul ăsta s-o și aud Hai să fie cu sănătate! Editat Noiembrie 14, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Calumea scula ! Black attitude... ps: salutari de la Craiova Salut Teo. Salutari si mai da-mi de veste ce-ti face prietenul cu dragstarul. Toate bune. » Post actualizat in 15 Nov 2015 20:49 Păi m-am gîndit eu că stai prost cu timpul...dar 2-3 poze cu noile evacuări tot trebuie să pui. Ce fain ar fi să găsim ceva timp anul ăsta s-o și aud Hai să fie cu sănătate! Modific sitele ca se aud prea de tot, Am dat desteptarea saptamana trecuta la tot Vasluiul pe la 6 de dimineata.Mi-am umplut si frigiderul si am avut si pt la munca...... cu de toate.Mi-am luat la maciuci in bot de am falcile ca la ratoni.....deci trebuie o schimbare..... Pun cateva foto dupa ce le fac cum cred eu ca ar trebui sa sune si un filmulet ca sa vad daca s-a meritat efortul. Salutari. » Post actualizat in 16 Nov 2015 19:24 Frumos Eu sper ca pana sezonul urmator sa imi schimb esapamentul. Ce ai schimbat la carburator? Cat a fost hypercharger-ul? Salut Sergiu. Hyperchargerul l-am prins la o licitatie pe ebay, am dat pe el cu tot cu transport si taxele de import vreo 8 mil lei vechi.Ieftin ca otetul.Pe aici pe la noi in Romania cea pitotreasca te duce lejer la 15 bulioane. Jiglerele au trebuit modificate.Cel principal era de 195 si i-am montat de 200, cel de relanti era de 55 si i-am pus de 58.Merge unsa. Acum am montat tobele, m-a chinuit un rahatoi de prezon care s-a rupt in chiuloasa.Dai wd-40, sudura, extractoare, gauri, filet si in final acu am reusit.Sitele sunt inca in stadiu de modificare, sper sa se auda fain.Daca mai ai alte idei si tu, nu te abtine. A, modelul asta de site il fac acum. Salutari. » Post actualizat in 22 Nov 2015 17:13 Si filmul cu tobele.Azi le-am testat ca sunet si plimbat pana la Husi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Frumos Cataline! Sezonu` urmator e musai sa ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Frumos Cataline! Sezonu` urmator e musai sa ne intalnim Si eu sa stii ca-s curios sa-ti vad vtx , din poze mi-a placut foarte mult. Referitor la esapament, la ce te-ai gandit? » Post actualizat in 23 Nov 2015 18:26 Atasez si cateva foto de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Cred ca bubs mi-ar placea Din pacate nu sunt prea multe vtx-uri...deci nu prea am avut ocazia sa ascult diferite tipuri de esapament (LIVE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 http://s1185.photobucket.com/user/hans1300/library/?sort=3&o=26&page=1 Mi s-a parut interesant ce face omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SrgX Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Salutare, Careva interesat de un crashbar din inox facut la comanda (foarte bine facut) pentru vtx1300? E impecabil, fara zgarieturi. Din fericire nu am avut nevoie de el ) Vreau sa imi montez comenzi avansate si nu cred ca ar fi compatibil. Pret ~600 Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Salut,cam ce consum are un vtx 1800? La ce trebuie sa ma uit in mod deosebit la cumparare? » Post actualizat in 09 May 2016 13:19my new bike https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13062509_10208248929034689_2112101380988472794_n.jpg?oh=8bcfab95624b4b1c7a14a70817fa7109&oe=57A9896C Editat Aprilie 9, 2016 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 cumpar sissy bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 nu, acela are liniuta "-" intre 1300 si 1800, acesta este fara - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate