Sari la conținut

the_mav

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    VTX 1300S

Vizitatori Recenți Profil

714 citiri profil

the_mav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Edi din pacate nu iti va putea raspunde prea curand, s-a grabit acum 4 ani si jumatate spre un loc pe care il credem noi mai bun La cat de bine il cunosteam eu, cu siguranta este pe motor, in drum spre un beach-bar cu un vin rece si ceva umbra de palmieri… Cat despre lucrarea baietilor de la Zenklawa, pot spune doar atat: Edi s-a mai bucurat de un sezon si datorita voua. Chapeau bas, messieurs!
  2. Felicitari, este publicata respectiva carte sau tirajul extrem de redus se refera la cateva exemplare scoase la o imprimanta personala? In oricare din cazuri, adresez intrebarea magica: unde se (mai) gaseste respectiva carte? Evident, contra-cost.
  3. 99% este vorba despre oxidarea kill-switch-ului, chestiune destul de frecventa la acel model de ansamblu starter.
  4. Deci i'm not the only one cu nebuniile de peste ocean )) In ceea ce priveste kitul de carburator, e o intreaga si foarte lunga discutie care kit cu ce hypercharger se intelege mai bine, vezi ca exista zeci/sute de pagini pe acest subiect pe cele 2 forumuri dedicate acestui model de motocicleta, inclusiv tutorial si walkthrough pt ce iti trebuie tie.
  5. La 1300, intrucat are carburator, primul pas ar fi sa iti faci ajustabil real-time (din mers, cum ar veni) acel pilot-screw din manualul de service; cea mai indicata unealta aici este Glen's permanent A/F tool - vorbeste cu Razvan de la Metric Motion ca stie despre ce e vorba deja si ti-l poate aduce. Apoi manual, in functie de ce modificari ai adus motorului tau (ce kit ai schimbat in carburator, ce fel de evacuari ai, etc) at trebui sa ii dai de cap. Ideal at fi sa il folosesti in pasi de 1/8 dintr-o tura completa. La un 1800 ar trebui sa fie mai simplu si electronic.
  6. Vrem povesti PS: vrem si restul tarilor, nu doar Vietnamul
  7. @Geronimo: ce dimensiune ti-ai luat la husa NR Defender 2000 si ce configuratie avea motorul cand ai foosit-o? (ghidon, saddlebags, etc) Multumesc.
  8. Razvan de la MetricMotion, de la 1tzol la unul jumate, daca il vrei nou de la diversi producatori... sau custom made, dar in ziua de azi nu stiu daca se mai merita.
  9. Pai cred ca Memphis Shades sunt cei mai ok si cu o gama care ti-ar acoperi cam tot ce iti doresti.... alegi in fctie de fizicul tau intre un Demon sau un Fats, cu inaltimea necesara si cam asta e treaba.
  10. Bel Ray clar... de departe combinatia cea mai buna pentru vtx 1300. Arunca un ochi si ce folosesc ceilalti peste ocean, sa iti faci o idee
  11. No, ashe Bravo, la mai multe ruperi, la mai dese departari... sa fii sanatos, sa mai faci si sa mai scrii. Si sa nu-ti pierzi obiceiul cu magnetii
×
×
  • Creează nouă...