Sari la conținut

the_mav

Membru
 • Număr conținut

  93
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre the_mav

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Motocicleta
  VTX 1300S

Vizitatori Recenți Profil

45 citiri profil
 1. the_mav

  Caii murelor de toamna

  Frumos, tare frumos. La al doilea clip, ce melodie ai folosit?
 2. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  Deci i'm not the only one cu nebuniile de peste ocean )) In ceea ce priveste kitul de carburator, e o intreaga si foarte lunga discutie care kit cu ce hypercharger se intelege mai bine, vezi ca exista zeci/sute de pagini pe acest subiect pe cele 2 forumuri dedicate acestui model de motocicleta, inclusiv tutorial si walkthrough pt ce iti trebuie tie.
 3. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  La 1300, intrucat are carburator, primul pas ar fi sa iti faci ajustabil real-time (din mers, cum ar veni) acel pilot-screw din manualul de service; cea mai indicata unealta aici este Glen's permanent A/F tool - vorbeste cu Razvan de la Metric Motion ca stie despre ce e vorba deja si ti-l poate aduce. Apoi manual, in functie de ce modificari ai adus motorului tau (ce kit ai schimbat in carburator, ce fel de evacuari ai, etc) at trebui sa ii dai de cap. Ideal at fi sa il folosesti in pasi de 1/8 dintr-o tura completa. La un 1800 ar trebui sa fie mai simplu si electronic.
 4. the_mav

  Vietnam

  Vrem povesti PS: vrem si restul tarilor, nu doar Vietnamul
 5. frumos ianachime, foarte fain...
 6. the_mav

  HUSE MOTO - De care/De unde?

  @Geronimo: ce dimensiune ti-ai luat la husa NR Defender 2000 si ce configuratie avea motorul cand ai foosit-o? (ghidon, saddlebags, etc) Multumesc.
 7. the_mav

  Calendar întâlniri/evemimente moto 2017

  Gospo, hai si cu locatia, nu mai tine lumea pe jar
 8. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  Razvan de la MetricMotion, de la 1tzol la unul jumate, daca il vrei nou de la diversi producatori... sau custom made, dar in ziua de azi nu stiu daca se mai merita.
 9. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  Pai cred ca Memphis Shades sunt cei mai ok si cu o gama care ti-ar acoperi cam tot ce iti doresti.... alegi in fctie de fizicul tau intre un Demon sau un Fats, cu inaltimea necesara si cam asta e treaba.
 10. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  Bel Ray clar... de departe combinatia cea mai buna pentru vtx 1300. Arunca un ochi si ce folosesc ceilalti peste ocean, sa iti faci o idee
 11. No, ashe Bravo, la mai multe ruperi, la mai dese departari... sa fii sanatos, sa mai faci si sa mai scrii. Si sa nu-ti pierzi obiceiul cu magnetii
 12. the_mav

  Honda Vtx 1300/1800

  esti sigur ca nu spune nimic celalalt forum? ia uite aici: "Honda OEM dipstick shaft length: 4.5 inches, just the metal shaft, not measuring the knob, just the shaft length" ride safe ps: vezi ca la VTXuri, Razvan de la Metric Motion are si oferte speciale, si livrari rapide pt ce cauti tu.... si stie bine si modelul. bafta
×