Cavaleru Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 cum putem achizitiona numerele care ne lipsesc din colectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 suna te rog la redactie, 021 307.91.71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cum putem achizitiona numerele care ne lipsesc din colectie? e un pic mai dificil cu numerele vechi, am avut o problema cu locul in care erau depozitate revistele (inundatie ). persoana care se ocupa de asa ceva este momentan in concediu, dar cum se intoarce vedem ce putem face pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) mail se poate da? Editat Septembrie 29, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 mail se poate da? ia vezi, se poate? marius.bacila arond motociclismo punct ro marc.sandu arond motociclismo punct ro vlad.vasilescu arond motociclismo punct ro redactia arond motociclismo punct ro spune ce ai de spus si ce vrei si vedem noi ce putem face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 ia vezi, se poate? marius.bacila arond motociclismo punct ro marc.sandu arond motociclismo punct ro vlad.vasilescu arond motociclismo punct ro redactia arond motociclismo punct ro spune ce ai de spus si ce vrei si vedem noi ce putem face. oki imi pun ordine in numerele pe care le am si va dau un mail sa vad daca se poate face rost de cele care imi lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate