dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 http://www.banditmotorcycle.com/ CATREA LOR DE VIZITA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 BLUE NESS CHOPPER Engine - 117cu. in. displacement S&S Super Sidewinder Frame - Arlen Ness Y2K-250 Dyna Rubbermount, 35 deg. 2" backbone stretch 250mm Rear w/pulley-rotor brake setup. RC Components "Wicked" polished alum. (forged) wheels. 5 speed Dyna Transmission. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 ORANGE CHOPPER Engine - 117cu. in. displacement S&S Super Sidewinder Frame - Arlen Ness Y2K-250 Dyna Rubbermount, 35 deg. 2" backbone stretch 250mm Rear w/pulley-rotor brake setup. RC Components "Sheriff" polished alum. (forged) wheels. 5 speed Dyna Transmission. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) Engine - 100cu. in. displacement RevTech. Frame - Bandit 200 Softail, 38 deg rake, +4" backbone, +8" downtube 200mm Rear Tire. Chrome 40 Spoke Wheels. 6 speed Softail Transmission. Editat Septembrie 1, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 PLATINUM CHOPPER Engine - 117cu. in. displacement S&S Super Sidewinder Frame - Arlen Ness Y2K-250 Dyna Rubbermount, 35 deg. 2" backbone stretch 250mm Rear w/pulley-rotor brake setup. RC Components "Wicked" polished alum. (forged) wheels. 5 speed Dyna Transmission. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 SILVER CHOPPER Engine - 117cu. in. displacement S&S Super Sidewinder Frame - Arlen Ness Y2K-250 Dyna Rubbermount, 35 deg. 2" backbone stretch 250mm Rear w/pulley-rotor brake setup. RC Components "Wicked" polished alum. (forged) wheels. 5 speed Dyna Transmission. THAT'S ALL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 DeÂşi nu mă omor după chopperrele old-school, primul ciopăr (cel negru)este superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Mie cel mai mult mi-a placut Blue Ness Chooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) mie mi-a placut cel mai mult ca a trebuit sa ashtept 15 minute intre posturi stateam cu ochii pe ceas shi cand se faceau 15-20 de minute, mai bagam un post :friends: mie imi place blue ness am uitat linku: http://www.banditmotorcycle.com/ Editat Septembrie 2, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 sunt dragute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 old school is cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 primul e cel mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Cel portocaliu si cel argintiu...Mama-mama... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 il prefer pe primul,"back to basis"parca se cheama..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Eu nu ma pot hotari care-mi place,ca nu vad nici zare de chopper in tot topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Eu nu ma pot hotari care-mi place,ca nu vad nici zare de chopper in tot topicul Nici io dar mai pun eu cateva "grasane" si ceva pe langa din Yorkton HD Shop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate