Dan Popescu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 se cauta. se ofera diverse beri, neshte sume, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) Daca vrei Haynes pe CD suna-ma la 0723 597 596. Editat Septembrie 1, 2005 de lipton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 se cauta.se ofera diverse beri, neshte sume, etc. 235363[/snapback] da mi exact modelul . motor etc thx alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 GASESTI MANUALUL DE SERVICE "LA LIBER" PE SAITUL LUI WIZZIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 GASESTI MANUALUL DE SERVICE "LA LIBER" PE SAITUL LUI WIZZIE 235869[/snapback] am unul ( evident "la liber " ca asa am vauzt ca se cheama ) pt Africa Twin XRV750, Transalp XL600/650V '87-02 are cam 60 Mb. daca este pe acolo ce cauti tu ..zi mi cum il vrei get better and better alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 2, 2005 Admin Share Postat Septembrie 2, 2005 ia sefu', imi place cand pui intrebari de'astea africa twin, transalp - wizzie africa twin, transalp - mirror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) Manualu' ala de la Haynes il am shi eu... Ii pentru Africa Twin (inclusiv modelu' 1990) shi pentru Transalp... Tzi-l recomand cu caldura... am gasit destul de multe kestii utile pe acolo.. pe langa asta eu am mai intrat si pe forum la http://www.xrv.org.uk/ Acolo am gasit o gramada de kestii utile.. vezi poate gaseshti shi pe acolo ce te intereseaza.... Bafta! DDC PS.: Smokey, vezi ca au forum shi pentru Transalp acolo, daca te intere.. Editat Septembrie 2, 2005 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate