gornicc Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 as dorii si eu sa stiu cine regleaza carburatoare .am o suzuki gsx r de 750 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 as dorii si eu sa stiu cine regleaza carburatoare .am o suzuki gsx r de 750 cm 235377[/snapback] tanga moteurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Ia legătura cu userul Fox (este din Tg-MureÂş) Âşi poate te va îndrepta el spre cineva priceput în aÂşa ceva de la voi din județ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Spune ce ai patit, poate putem sa ne dam si noi cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 [pai vreau sa imi curat carburatoarele si sa le regelez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) vorbim la un telefon sau pe yahoo si ti le fac eu... curatat, reglat si vacummetre. Din ce an e gsxr-ul tau? Editat Septembrie 2, 2005 de morarugeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 hai la alba cu motoru' ca am gasit pe cineva care tzi-l regleaza cu manometre, curatzat, echlibrat, tot tacamul la 50 de iepuroi ps. ar fi bine sa-tzi iei un filtru de aer nou daca tot desfaci carburile, intreaba aici pe forum ca sigur aduce cineva... ne vedem la bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate