Placebo Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Plec in plimbare prin Romania. Una din variante este sa ma intorc pe Transfagarashan. Mai este deshis/practicabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Cauta pe siteul administratiei drumurilor. Era un link pe aici pe undeva. Acolo este o rubrica actualizata zilnic cu troate drumurile inchise, in reparatii, cu circulatia pe un singur fir. Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) Din cate stiu (de la un localnic din zona) Transfagarasanul este deschis pana la prima ninsoare cand zapada acopera soseaua. Ai grija ca jumatatea a doua a drumului spre baraj este foarte proasta; gropi+nisip. Drum bun. Editat Septembrie 2, 2005 de KATANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Deja cica ar fi zapada pe sus.... Grija mare. Paw waw talpa iute are pe cineva pe acolo. Da-i un PM si poate te ajuta cu un numar de telefon. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Am gasit site-ul SITE Nu zice nimic de transfagarashan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Vinerea trecuta a fost absolut ok. Era un singur petec de zapada la balea langa lac, dar ala cred ca a fost acolo tot anul. In tunel eu n-am vazut gheatza. Bine, in tunel n-am vazut aproape nimic, dar asta e alta vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 este ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 din cate stiu Trans-ul e deschis, se merge bine uite si nr. de telefon de la AN Drumuri: 9366 sau 021 212 60 70 drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) atentie mare, am venit acum 2 zile pe transfagarasan... urcarea dinspre sibiu pana la balea lac e OK... dar coborasul pana la baraj este groaznic... plin de gropi... daca ai vreo vitezana... eu ti-as recomanda sa o iei pe valea olutului.. ca am inteles ca este deschisa in sfarsit. sorry sa-ti dau asemenea vesti... dar asta a fost experienta mea si altor 2 prieteni de drum. ale noastre moto 2 sportive si un turing Editat Septembrie 2, 2005 de morarugeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Multzumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa-i conving pe ceilaltzi sa ne intoarcem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Deschis este iar gropile sunt de la baraj pana se termina lacul de acumulare.Cand incepe urcusul spre Balea drumul este foarte bun. Partea cu gropile o sa te enerveze chiar daca ai enduro dar merita oricum sa faci drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Multzumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa-i conving pe ceilaltzi sa ne intoarcem pe acolo. 235947[/snapback] drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Trans fagarashan deschies, saptamana trekut fost acolo cu motocicleta, drum acceptabel. Drum bun! Wolfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Acceptabil daca iti iei la drum Caponorcul, ca altfel e crima si viol. ( da intradevar doar portiunea pe langa lacul de acumulare) Dar merita ca-i super, acu` nu demult am fost si eu si nu prea era zapada. ...ha, in tunel nu gheatza aluneca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 e deschis dar intotdeauna sunt sanse de vreme rea pe acolo deci grija mare e ff frumos dar numai daca faci exceptie la drumul cu gropi di jos de balea asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 SORRY PT. INTARZIERE POTI SA SUNI LA 0745.056.409-RELU(FOSTUL CABANIER DE LA PISCU NEGRU)ACUM TOT IN FAGARAS STA SI E SI LA SALVAMONT VORBESTE CU EL STIE SIGUR TOATE DETALIILE DESPRE VREME SI STAREA TRANSFAGARASANULUI LAORA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 e deschis. week-end-ul trecut am fost pe acolo.Pacat, insa ca si pe acolo au inceput sa vina "cetatenii" cu corturile, gratare si manele. Preturile la cazare: 1.000.000-1.200.000 camera cu pat dublu. Daca ajungi in week-end risti sa nu mai gasesti locuri la cabana dar poti sa-ti pui cortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Atentie in tunele!. Mie mi-au trebuit secunde bune sa-mi obisnuiesc ochii cu bezna din ele... este umed pe jos ,numai damburi , gropi.....periculoase la viteze chiar si mai mici...BMW -ul meu zice ca i-a placut drumul ...nu stiu cei cu vitezanele cum s-au simtit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate