BughY Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Plimbarica de ieri la Nucsoara, judetul Arges, cu oprire la manastirea Corbii de Piatra...Un traseu foarte frumos, si coclau si strada din plin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Dati-mi si mie un semn cand mai iesiti,mi-am tras un Varadero si vreau sa imi fac cadou macar 5000 de km anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Salutare! Vrem sa mergem pe 24.05.2014 la intrunirea din Sureanu. Plecarea va fi undeva in jurul orei 09.00 am si se va campa o noapte. Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 ceva detalii despre intalnirea asta din sureanu?sper sa am numerele noi pana atunci ca ma intereseaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Se pare ca intrunirea din Sureanu se amana pentru luna iunie, datorita vremii nefavorabile! Pentru doritori, maine (sambata 24.05.2014) un traseu frumos: Rm. Valcea - Voineasa - Petrosani si Rm. Valcea. Adunarea la ora 09:00 la OMV NORD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Salutare, O mica intrebare, poate ati umblat si stiti... vreau sa fac o tura din Cluj, inspre sud pe Transfagarasan cu revenire apoi pe Transalpina, cum e starea drumului pe sectorul Curtea de Arges - Rm Valcea - Horezu - Novaci ? Sunt cu un chopper/cruiser, deci prefer asfaltul cat de neted se poate Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Salutare, O mica intrebare, poate ati umblat si stiti... vreau sa fac o tura din Cluj, inspre sud pe Transfagarasan cu revenire apoi pe Transalpina, cum e starea drumului pe sectorul Curtea de Arges - Rm Valcea - Horezu - Novaci ? Sunt cu un chopper/cruiser, deci prefer asfaltul cat de neted se poate Mersi ! Daca inca nu ai plecat sa stii ca drumul Balea-Curtea de Arges e cam cu gropi, Curtea de Arges-Valcea e nasol, (poti ocoli prin Pitesti), Rm Valcea-Novaci e bun! Apoi Obirsie-Sebes este inca in lucru, deci nasol. In rest e OK! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Mersi de informatii, Inca nu am plecat, la inceput de septembrie planuiesc sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd4n Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salut! Daca aveti ocazia sa ajungeti in Brasov sunt 2 rute de facut neaparat: urcarea pana in Poiana si coborarea pe partea cealalta si traseul spre Hoghiz prin padurea Bogatii, sunt super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate