MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Am incercat sa pun totul la punct, sa ajung la Snagov!!! Insa sunt prea multe variabile in ducerea planului la bun sfarshit.. Nu doresc sa incurc pe nimeni, dar nici sa ma incurc!!! Eu maine ajung in BUCALE! Ideea e urmatoarea... De intalnit vreau sa va intalnesc pe toti, sa stam de vorba la o bere suc sau ce o mai fi... Intrebarea e... Care e de acord sa facem o intalnire in BUCURESTI? Pana acum sunt 3 persoane: uizul, alveola shi thomas... Care se mai adauga pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 tu pleci din gl eu o sa vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Conteaza pe Alveola Cand ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 DAC MOTORS SE ADUNA LA ARC LA ORA . 16.00 va astp si pe voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 i'm in 236067[/snapback] OK! sa inteleg ca va strangeti grup si veniti la Snagov ??? 236069[/snapback] VEDEM!!! tu pleci din gl eu o sa vin! 236070[/snapback] DE AIA PLEC!!! SA AI LOC!!! POATE ADUCI SHI DVD-ul promis cu emisiunile MOTOROMANIA!!! IL LASHI LA TONI!! Conteaza pe Alveola Cand ajungi? 236071[/snapback] NU STIU CAND AJUNG... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 DAC MOTORS SE ADUNA LA ARC LA ORA . 16.00 va astp si pe voi? 236075[/snapback] Nu stiu daca reusesc sa ajung asha devreme... Eu maine muncesc... Shi pana nu termin treaba nu pot decola spre capitala... Multumesc celor ce mi-au intins o mana de ajutor pentru a ajunge la Snagov, Ivan Dnepr, Placebo, DMW-ul, Kombat shi ceilalti care va stiti! Poate data viitoare o sa iasa mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Brandul enr meu il mai stii, nu? Cand termini da un semn, insista pana il aud si te recuperez eu de pe unde esti sda ajungi la Snagov.Hai ca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 bre o sa fiu si eu cand ajungi in buc.??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Brandul enr meu il mai stii, nu? Cand termini da un semn, insista pana il aud si te recuperez eu de pe unde esti sda ajungi la Snagov.Hai ca se poate. 236111[/snapback] DACA E CEL DE ORANGE. il am! DACA e altul.. Da-mi-l PM! bre o sa fiu si eu cand ajungi in buc.??? 236118[/snapback] Asha ai promis!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 In principiu as iesi si eu la plimbare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Se contureaza ora 21 la Etrusco ca loc de dezmatz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Avand in vedere ce posezi de cand ti-am trimis pozele , pot spune ca asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Ai rabdare! Inca nu am terminat filmul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Avand in vedere ce posezi de cand ti-am trimis pozele , pot spune ca asteptam... 241176[/snapback] Asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Bah da mai asteptam mult? Daca nu ai terminat filmul, pozeaza-te pe tine ca si asa esti frumos in draci Orice numai pune naibii odata pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 baieti: un pic de incurajare pt Brandu, ca el e mai timid, ce naiba MO-TO-BRAND MO-TO-BRAND MO-TO-BRAND!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 si filmu' tot nu e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 si filmu' tot nu e gata! Se pare ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 SURPRIZAAA!!! ALVEOLA, MOTOBRAND, DURACELL, WIZZIE IN SPRING TIME!!! ESCU, MOTOBRAND, DURACELL, WIZZIE IN SPRING TIME MOTOBRAND PE MOBRA LUI WIZZIE ESCU, MOTOBRAND, 1 ESCU, MOTOBRAND, 2 SADER, ESCU, MOTOBRAND, 1 SADER, ESCU, MOTOBRAND, GABI 1 SADER, ESCU, MOTOBRAND, GABI 2 ALVEOLA, MOTOBRAND, ESCU, SADER, DDU IN ETRUSCO MOTOBRAND, SADER, IN ETRUSCO NINJA SKIJA, ALVEOLA, MOTOBRAND, ESCU, SADER, DDU IN ETRUSCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 In sfarsit pozele. Bine ca nu le-ai pus si pe alea intre Gabi1 si Gabi2 ca cine stie ce intelegea lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 Nu stiu ce ar fi inteles lumea, dar eu nu m-am prins de poanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ma refeream la pozele alea compromitatoare cu sucul. Bine ca nu au iesit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ma refeream la pozele alea compromitatoare cu sucul. Bine ca nu au iesit! Nici o problema.... Cu prima ocazie ... tragem duble pana ies maxim de compromitzatoare!!! Ba chiar o sa facem shi poll!!! Cea mai compromitzatoare poza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Nici o problema.... Cu prima ocazie ... tragem duble pana ies maxim de compromitzatoare!!! Ba chiar o sa facem shi poll!!! Cea mai compromitzatoare poza!!! keep dreaming... Apropo, pe fata care a stat la masa cu noi in Etrusco o cheama Niki (BooBoo). Pe sotia lui DDU nu stiu cum o cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate