MVTarts Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 Salutare lumeee, de cand doream si eu sa fiu "calaret" de cross/enduro si sa postez acilea Am luat de vreo luna un Suzuki RM 250 dar l-am cumpar de la "en-gross", in primul rand ca sa-l vand pe piese, dar mai apoi, dupa ce l-am facut sanatos (), acum vreau sa-l inmatriculez...cum sa fac sa aflu din ce an este? Si cum sa fac cu actele? Ce poteti sa-mi ziceti de modelu respectiv? La 700eu, arata impecabil, m-am tepuit? Multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 cred ca trebuie sa cauti pe net primele cinci ltere sau cifre din seria scrisa pe cadru la mine de exemplu sunt: SN41A ...incearca super afacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 Super afacere Deci asta insemnand ca m-am tepuit? Nu conteaza...asta am vrut, asta am gasit cel mai ieftin, in banii aia mi-a iesit cand am mai cumparat inca doua bucati de vitezane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Salutare lumeee, de cand doream si eu sa fiu "calaret" de cross/enduro si sa postez acilea Am luat de vreo luna un Suzuki RM 250 dar l-am cumpar de la "en-gross", in primul rand ca sa-l vand pe piese, dar mai apoi, dupa ce l-am facut sanatos (), acum vreau sa-l inmatriculez...cum sa fac sa aflu din ce an este? Si cum sa fac cu actele? Ce poteti sa-mi ziceti de modelu respectiv? La 700eu, arata impecabil, m-am tepuit? Multumesc tuturor 236494[/snapback] Esti subtil de nu se poate...stai linistit merg pe burta Bai astia voi ati vazut prea multe filme cu Pistruiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 Bah sa se inteleaga ca era numa vandut ptr piese in anunt cand l-am dus in tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Bah sa se inteleaga ca era numa vandut ptr piese in anunt cand l-am dus in tara... 238070[/snapback] RM e moto de cross, neinmatriculabila. Daca ii pui ceva lumini si claxon poti sa reusesti o omologare individuala. Insa, daca nu ai toate actele in regula, nici nu te gandi. Mergi cu el asa pe la tara sau vinde-l si ia-ti ceva inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 MVTarts..... chiar ma bucur ptr. tine ,insa am aflat ceea ce nu stiam ca moto e neinmatriculabil... .... de aici preia sfatul lui Ionut73... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 L-am vandut :baldy: la sfaturile unor membrii de pe forum, DDU & ionut73 Iau ceva nou acuma.... P.S.: Se poate bloca topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Bravo. Vezi ce-ti iei. Sper sa-ti iei ceva ca lumea, sa prinzi gustul si sa renunti la saracia aia de R6. Vezi www.ktm.ro Revenind la RM. Daca te obisnuiesti cu ea, e distractie maxima cu RM-ul de 250. Trage fff bine si urci cu ea pe oriunde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 Bravo. Vezi ce-ti iei. Sper sa-ti iei ceva ca lumea, sa prinzi gustul si sa renunti la saracia aia de R6. Vezi www.ktm.ro De ce saracie? Ca asta vroiam sa bag pe leasing, dar inca nu stiu ca am auzit ca nu mai e asa rentabil ca pana acuma leasingul Revenind la RM. Daca te obisnuiesti cu ea, e distractie maxima cu RM-ul de 250. Trage fff bine si urci cu ea pe oriunde vrei. Normalll, ma urcam pe dig Mergea de rupea pamantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 E o saracie pentru ca e prea riscanta pentru RO. Hai la enduro pentru ca: - o sa gasesti senzatii tari si adrenalina cata vrei tu la viteze mult mai mici - o sa faci si sport; o zi in padure = multe zile de mers la sala - sansele de accidentare sunt mult mai mici decat pe sosea (se cade mai des, insa la viteze mult mai mici; in plus, la enduro se merge intotdeauna cu superprotectii) - sansa de a fi omorat de un prost cu o conserva este ZERO si bonus: - e o placere sa-ti petreci un weekend intre enduristi - sunt multi oameni de isprava!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Unde e seria pe cadru la RM 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate