vladvalah Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 personalizari moto..casti...si ce vreti voi...la ploiesti..... profesionalism ......contact la tel 0766 783922 sau 0766 746080 sau vladvalahblutt@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Poze cu ce ai facut pana acum ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 da da, vrem poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Salut .Bine ai venit in club .Nu esti singur pe lume .Poate ne intalnim la SIAB si intri in clubul aerografistilor patronat de Klar.Ai doar de castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 Poze cu ce ai facut pana acum ai? 238726[/snapback] am si poze da tre sa le micsorez si o sa le pun forum bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 Salut .Bine ai venit in club .Nu esti singur pe lume .Poate ne intalnim la SIAB si intri in clubul aerografistilor patronat de Klar.Ai doar de castigat 238758[/snapback] vreau detalii despre siab si clubul respectiv...hai ca o sa pun ceva poze si vb ...la vladvalahbluut@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 da da, vrem poze... 238753[/snapback] da uite cateva sunt cam mari da` edificatoare zic eu bafta ...contact la : vladvalahblutt@hotmail.com sau 0766783922 cu Vlad hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 da da, vrem poze... 238753[/snapback] ia vezi ca am dat drumul la ceva poze ,, dar am o doleanta daca ma puteti rezolva de niste discuri de ambreiaj pt o aprilia RS de 125 fabricatie 2000 ar fi super bafta si contact la vladvalahblutt@hotmail.com ps : pe care o vand la 2.800 euri neg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 SIAB = Salonul INternational Auto Bucuresti Pe bune ca nu stiam ca exista clubul aerografistilor Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Imi place stilul asta, sa se vada detaliile doar de la mica distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 vlad poti desena un rs asa? daca da cat m-ar costa si de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 vlad poti desena un rs asa?daca da cat m-ar costa si de unde esti? 240864[/snapback] salut , da se poate face si mai bine de atat..si te-ar costa injur la 150 euri...eu sunt din ploiesti.... tel 0766783922 sau 0766746080..,sau mail: vladvalahblutt@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate