E.Z.rider Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 iata si copilu' lu MT-01 motor de 660 cmc de la XT, cadru de otel ... roti de strada ... ar trebui sa fie o jucarie beton ... DVD ... nu vrei Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Imi place la nebunie MT 01 (KODO) Modelul 03 imi pare cam saracutz, cam "dezbracat", desi sunt constient ca joaca la alta categorie de greutate... Prin comparatie cu alte produse similare ale unor marci concurente il gasesc destul de reusit, desi sunt putin impartial, fiind fan YAMAHA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 frumusica, nu prea imi place cum da amortizorul ala acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 ma din cate stiu io mt 03 e inca concept... probabil numa de anu vitor intra in productie, in rest arata agresiv cu farul acela si cu suspensia [e lateral... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 din 2006 va fi pe strazi ... au cam renuntat la unele artificii de design dar asta insemna ca au umblat la pret (in bine) ... sper eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate