iuliano Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros Te ajut eu.Stau pe Brancoveanu,pe langa Budimex.Are cine sa vina sa o ia sau ti-o aduc eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 poti sa mi-o aduci tu te rog ca nu prea are cine sa vina acum...dar cobor eu jos la bloc si o i-au eu stau de la magazinul plus a doua strada pe stanga se numeste Turnu Magurele nr 15 BL A 17 este un bloc turn la strada...o sa ma vezi ca am piciorul in ghips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 poti sa mi-o aduci tu te rog ca nu prea are cine sa vina acum...dar cobor eu jos la bloc si o i-au eu stau de la magazinul plus a doua strada pe stanga se numeste Turnu Magurele nr 15 BL A 17 ok.iti dau un mesaj cu nr meu de tel sa-mi spui unde sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 asa da ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 asa da ajutor RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 RESPECT! Daca vrei pot sa-ti aduc eu una in 20 de minute in acea zona Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros Daca vrei iti aduc eu una in 20 de minute Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros Daca vrei iti aduc eu una in 20 de minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 carjele se dau i functie inaltimea fiecaruia a dupa ai risti sa-ti deformezi coloana si de acolo restu` problemelor ..sau daca e carja reglabila...e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 iata ca se poate. cinste domnilor pentru cei care au sarit sa al ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros Carja pe care ti-o pot da este reglabila Salutare vreau sa fac putina miscare si mai trebuie sa ajung prin niste locuri si am nevoie de o carja azi , urgent . Cine are asa ceva va rog frumos daca mi-o poate imprumuta pt cateva zile zona Berceni - Selgros In 15 min plec de acas`.Am treaba prin oras, dak nu te hotarasti acum, nu mai pot veni. Daca ai gasit deja una succes si recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Carja pe care ti-o pot da este reglabila In 15 min plec de acas`.Am treaba prin oras, dak nu te hotarasti acum, nu mai pot veni. Daca ai gasit deja una succes si recuperare rapida S-a rezolvat.I-am dus eu una reglabila.(raspund eu in locul lui pt ca nu-l vad pe aici.Si iti multumesc,tot in locul lui.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 S-a rezolvat.I-am dus eu una reglabila.(raspund eu in locul lui pt ca nu-l vad pe aici.Si iti multumesc,tot in locul lui.) ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 multumesc darkkiller pt oferta daca vrei il poti ajuta oe danny120669 de pe forum sta prin zona si este si el accidentat mi-a dat pm ca are un cadru greu cu care merge si ar avea nevoie si el ...cat despre Geo G tot respectul ITI MULTUMESC MULT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 multumesc darkkiller pt oferta daca vrei il poti ajuta oe danny120669 de pe forum sta prin zona si este si el accidentat mi-a dat pm ca are un cadru greu cu care merge si ar avea nevoie si el ...cat despre Geo G tot respectul ITI MULTUMESC MULT!!! Sa fii sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 respect si multe beri P.S. nu ma asteptam la asta , mai ales ca in trafic , se saluta doar forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 multumesc darkkiller pt oferta daca vrei il poti ajuta oe danny120669 de pe forum sta prin zona si este si el accidentat mi-a dat pm ca are un cadru greu cu care merge si ar avea nevoie si el ...cat despre Geo G tot respectul ITI MULTUMESC MULT!!! ok, zii sa-mi dea un pm cu nr de telefon si o sa-l sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Respect si din partea mea pentru cei care au sarit in ajutor. Asa mai baieti ca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate