george05 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Yamahaaa ruuuulz:)) asta mananca caca la micul dejun,la pranz,la cina...si intre mese:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) tineti-o pe negru baieti,pe verde nu prea merg astea ™ Editat Februarie 24, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 tineti-o pe negru baieti,pe verde nu prea merg astea te`ai uitat la sbk...a crescut inima`n tine cu laverty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 te`ai uitat la sbk...a crescut inima`n tine cu laverty Si mie mi-a placut fumul de pe toba lui Laverty:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 te`ai uitat la sbk...a crescut inima`n tine cu laverty de ce i-ar creste inima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 :-$ Georgica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Si mie mi-a placut fumul de pe toba lui Laverty:P te vad eu pe tine in august la hungaroring ce poti si cu ce te prezinti gen:)) https://www.facebook.com/photo.php?v=10151924517186994 asta o avut noroc ca romani au furat gardu,si a mers la pascut,ce mandru era el ca merge pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 te vad eu pe tine in august la hungaroring ce poti si cu ce te prezinti Ma prezint cu trasura trasa de cai...sa ii vezi pe aia cum ard gazu':D :-$ Georgica !!!! We,the jury,find guilty as charge the offendent of beeing amusing as hell:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 pai daca vi cu niste cai obositi,nu prea cred ca faci fata,dar vedem cand trecem la fapte,vezi ca juninca mea e pregatita.chiar azi mecanicu mi-a pus inapoi claxonul,ca pe curbe cand trec pe langa tine am sa te claxonez..".tine minte asta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 pai daca vi cu niste cai obositi,nu prea cred ca faci fata,dar vedem cand trecem la fapte,vezi ca juninca mea e pregatita.chiar azi mecanicu mi-a pus inapoi claxonul,ca pe curbe cand trec pe langa tine am sa te claxonez..".tine minte asta" Mie imi monteaza mecanicul oglinzile la loc sa te pot observa mai bine cand ma voi indeparta de tine dupa prima curba..claxonul l-am lasat pe motor dar numai in caz de forta majora,cu tine si cu nicu n-am asemena stres:))) Tu sa taci:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 acuma nu ai stres,dar cand ajungem sa intram pe pista sa nu uiti sa iti iei pastila de stres si de palpitatii....sa iti fac reteta de pe acum,si da oglinzile jos ca iti spun deacum ca nu te lasa cu ele,si dupa aceea ai motive ca nu ai putut sa ma faci ca nu te-a lasat sa intri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 @suzuki73...tu te-ai gandit un moment ca georgica e kamikaze....si te va cauta pe pista si poc in tine??? ahahhahahahahaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 acuma nu ai stres,dar cand ajungem sa intram pe pista sa nu uiti sa iti iei pastila de stres si de palpitatii....sa iti fac reteta de pe acum,si da oglinzile jos ca iti spun deacum ca nu te lasa cu ele,si dupa aceea ai motive ca nu ai putut sa ma faci ca nu te-a lasat sa intri.... Acum am vb cu doctoru' si mi-a prescris calmante puternice unguresti:D...vezi ca arturica stie ce vorbeste:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) ca sa aveti timp si de altceva http://www.youtube.com/user/irnieracing?feature=watch cum o sa arate filmul vostru ? am urmarit 11 filmulete,ce viata pe el/ei Editat Februarie 25, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 la asta nu ma-m gandit,trebuie sa iau masuri de urgenta...de urgenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Gata cu off-topicul ca ne luam pauza fortata imediat... Legat de serpentine acum...avand in vedere ca unii dintre noi suntem norocosi si avem loc de joaca aproape de casa,ii intreb pe restul posesorilor de sportive si amatori de curbe:unde suparare va domoliti,si cam cat de des,pofta de curbe?ca doar de aia v-ati luat motorete:)(cei care au moto sa mearga prin oras de la terasa la terasa,regim touring 100% ori blana orbitoare pe linie dreapta,sa nu raspunda)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 ca sa aveti timp si de altceva http://www.youtube.com/user/irnieracing?feature=watch cum o sa arate filmul vostru ? am urmarit 11 filmulete,ce viata pe el/ei eu unu asa pilotez,nu stiu george cum merge,dar nu cred ca-l face pe moa..mosu are in sange in instalatie.oricum vedem la sfarsit hartia ce scrie pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) Iti zic eu@suzuki....daca nu te face pe pista te face in afara ei hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahah 2-0 la mine Editat Februarie 25, 2014 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) la 3 la 0 schimbam portile.. Editat Februarie 25, 2014 de suzuki73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Daca e iarna...mancare sa fie.ca pe curbe nu ne tine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Da ce faceti de papa?...paparaie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Da ce faceti de papa?...paparaie ? Chiuloasa de suzuki asezonata cu miros de kawasaki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Aoleu ...încă nu am auzit de aşa meniu...sper sa vă cadă bine,aveţi grijă la garniturii...si ceva de spirtat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Daca e iarna...mancare sa fie.ca pe curbe nu ne tine:)) cea mai tare poza ever ) va rog eu sa confirmati ca inca sunteti in viata. imi fac griji pentru voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate