Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Are, de serie. super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Gata cu off-topicul...facem si noi ceva constructiv?sau il asteptam pe Nicu sa iasa cu Hornetul pe curbe?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 20 grade in weekend georgica ))) pacat ca eu n-am far inca la mobra ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) 20 grade in weekend georgica ))) pacat ca eu n-am far inca la mobra ))) Pune-i o lanterna:DSi mie mi-e gata vineri motoreta,dar fara itp si asigurare inca nu-mi "permit" sa ies...niculeeeeee,da-i pe curbe:)) Editat Martie 11, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Ei trebuie sa aştept pana pe 16 aprilie.ieri mi-am luat bileţel: D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Vineri e programat Hornetul la RAR. Daca imi da rapid certificatul de autenticitate, poate apuc sa-l inmatriculez pe mine in aceeasi zi si o sa-l scot in weekend. Totusi, pe Tihuta e inca frig. Se vede zapada pr varful muntilor. Si, probabil, drumul e inca murdar. Dar il scot spre Cluj, poate chiar dau o tura pe la Tg-Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 eu am RCA, ulei, gume, lant, dar n am far ...baga-ti-ai (aa nici bordul n am cum sa-l pun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Vineri e programat Hornetul la RAR. Daca imi da rapid certificatul de autenticitate, poate apuc sa-l inmatriculez pe mine in aceeasi zi si o sa-l scot in weekend. Totusi, pe Tihuta e inca frig. Se vede zapada pr varful muntilor. Si, probabil, drumul e inca murdar. Dar il scot spre Cluj, poate chiar dau o tura pe la Tg-Mures. Tg Mures?Cluj?Mesteacanul e curat buey...si fara zapada:D eu am RCA, ulei, gume, lant, dar n am far ...baga-ti-ai (aa nici bordul n am cum sa-l pun) Ce importanta are bordul? Editat Martie 11, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Tg Mures?Cluj?Mesteacanul e curat buey...si fara zapada:D Sau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Ce importanta are bordul? am schimbat recent lichide,ulei etc, si as fi curios daca mi s-aprinde vreun martor ciudat in bord am mers fara bord ultimele 2-3 sapt in toamna spre iarna Iar farul, singura buba e cu militia, ca noaptea nu circul acum, dar daca ma vad militienii sigur ma opresc. Asta pana-mi vine bracket ul de far de pe ebay....ca nu-mi place s-o ard fara far/fara bord fara etc.. Dar Sambata bag una scurta, ca nu rezist, macar de dezmortire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) am schimbat recent lichide,ulei etc, si as fi curios daca mi s-aprinde vreun martor ciudat in bord am mers fara bord ultimele 2-3 sapt in toamna spre iarna Iar farul, singura buba e cu militia, ca noaptea nu circul acum, dar daca ma vad militienii sigur ma opresc. Asta pana-mi vine bracket ul de far de pe ebay....ca nu-mi place s-o ard fara far/fara bord fara etc.. Dar Sambata bag una scurta, ca nu rezist, macar de dezmortire... Eu am mers fara bord si semnalizari doi ani:P @Nicu:ne vedem pe Mesteacan daca vii incoace;) Editat Martie 11, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 eu am mers 1 luna si ceva fara oglinzi si ma simteam in pielea goala ) (e naspa mai ales cand mergi cu inca 1-2-3 cu motoarele, atunci e aiurea sa nu ai oglinzi ca e cam de k.k.t sa te tot intorci la 170 sa vezi daca-i ceva in spate,cand depasesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 eu am mers 1 luna si ceva fara oglinzi si ma simteam in pielea goala ) (e naspa mai ales cand mergi cu inca 1-2-3 cu motoarele, atunci e aiurea sa nu ai oglinzi ca e cam de k.k.t sa te tot intorci la 170 sa vezi daca-i ceva in spate,cand depasesti) Fara oglinzi nu-mi place,insa in gasca(cei cu care merg eu cand merg) nu am nevoie nici de oglinzi nici de altceva,regulile sunt de mult stabilite si nimeni nu se abate de la ele.probabil de aia suntem toti intregi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 corect, de aia e bine de mers in gasca mica si cu oameni care-si cunosc reciproc stilu de mers si il respecta (formatia,chestii,depasiri). asta cand se merge sportiv (si nu numai) dar cand iesi cu persoane cu care nu ai iesit etc, e cam de k.k.t fara oglinzi am iesit in Aprilie anul trecut cu ea fara oglinzi,fara semnalizari deloc si fara numar (aveam numarul in rucsac)... Asta ca n am avut rabdare pana sa mi iau suport de nr. nu mai vreau sa fiu bou ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 corect, de aia e bine de mers in gasca mica si cu oameni care-si cunosc reciproc stilu de mers si il respecta (formatia,chestii,depasiri). asta cand se merge sportiv (si nu numai) dar cand iesi cu persoane cu care nu ai iesit etc, e cam de k.k.t fara oglinzi De aceea unii dintre noi tinem mult la ideea de a iesi doar cu cei "vechi";) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 eu am RCA, ulei, gume, lant, dar n am far ...baga-ti-ai (aa nici bordul n am cum sa-l pun) eu ti-am mai zis biluta, iti dau eu un felinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 eu ti-am mai zis biluta, iti dau eu un felinar. sugeoma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 sugeoma de ce we, tu nu mai poti? ia o pauza si continua hai te pup dulce printesa... mai am oleaca si vin sa te invat ) P.S. care va bagati la un Tg Secuiesc dupa Pasti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Daca ma culegi cu platforma de la rond la castelul de ape, merg dar nu stiu, poate mi schimb gumele atunci,ca daca ma duc cu Angel ST urile, ma cam duc degeaba (desi is noi) sau mai bine, poate ne vedem direct acolo si mi-o dai pe a ta sa ma dau =)))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 .S. care va bagati la un Tg Secuiesc dupa Pasti? Eu, daca gasesc pe cineva din zona Clujului sa inpartim o duba / remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Daca ma culegi cu platforma de la rond la castelul de ape, merg dar nu stiu, poate mi schimb gumele atunci,ca daca ma duc cu Angel ST urile, ma cam duc degeaba (desi is noi) sau mai bine, poate ne vedem direct acolo si mi-o dai pe a ta sa ma dau =)))))))))) te iau de la castel. iti dau si motoreta, dar numai pt poze langa ea. altfel risti sa vii pe jos acasa, sau pastrezi bani pt o bicicleta, in caz ca nu stii sa furi ) Eu, daca gasesc pe cineva din zona Clujului sa inpartim o duba / remorca. ai putea sa te mobilizezi cu 6. sunteti aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) Eu Mosnegutule ,poate merge si Cristilvk si mai am eu un prieten Cristi cu un R6 2008 vb si cu Saian,Jagi... Editat Martie 12, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) Ce serpentine sunt la targu secuiesc ?Mai terminati cu offtopicul ,pt intalniri @ circuit aveti sectiune dedicata Editat Martie 12, 2014 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Ce serpentine sunt la targu secuiesc ?Mai terminati cu offtopicul ,pt intalniri @ circuit aveti sectiune dedicata Subscriu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 hai nu fiti domnisoare... sper sa ajung si pana in paste la targu...dupa, sigur ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate