Stau-De-6 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Da si acum nu mai e cazul pt ai hornet care e egal cu zero pe virajele de viteza Stai linistit, ca daca apare Otto, nu vin cu Hornet-ul. Cine stie cand il mai prind pe Tihuta, in urmatorii 1000 de ani. Tocmai de-aia o sa pun si camere de filmat, sa ramanem cu o amintire. L.E. Am postat odata cu Cristi, pe acelasi gand. Editat Martie 19, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Da si acum nu mai e cazul pt ai hornet care e egal cu zero pe virajele de viteza Te pot contrazice si Nicu iti poate confirma;) problema e sus pe Tihuta pe zonele drepte,acolo are probleme Hornetul fata de o carenata,nu pe curbele de 150+kmh.important e cine e la ghidonul Hornetului,cat cojones are sa traga de el:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) inca putin si-mi vand Aprilia si mai pun bani sa-mi iau si eu un Hornet din asta, vad ca e spaima vitezanelor,nu de alta....la ce citesc pe aici )))))) daca o sa ma intalnesc vreodata cu un Hornet pe drum,o sa-l ocolesc si nici n-o sa-ncerc sa-l depasesc n-as suporta umilinta sa ma ''faca'' Editat Martie 19, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 inca putin si-mi vand Aprilia si mai pun bani sa-mi iau si eu un Hornet din asta, vad ca e spaima vitezanelor,nu de alta....la ce citesc pe aici )))))) daca o sa ma intalnesc vreodata cu un Hornet pe drum,o sa-l ocolesc si nici n-o sa-ncerc sa-l depasesc n-as suporta umilinta sa ma ''faca'' Mda...din nou te-ai simtit dator sa arunci o ironie ieftina si jenanta...de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ca Otto sa ma depaseasca pe Tihuta, trebuie sa se indeplineasca toate conditiile de mai jos: 1. Otto sa-si ia S1000RR si sa vina cu gume noi. 2. Eu sa vin cu Hornet-ul si gumele pe care le am acum. 3. Otto sa depaseasca frecvent in virajele fara vizibilitate pt a ma prinde din urma. Cum doar punctele 1 si 3 sunt posibile, Otto o sa aiba o filmare de maxim 15 secunde, cu o camera montata pe codita mea, orientata in spate. Dupa care farurile lui Otto o sa se faca mici, mici, mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Mda...din nou te-ai simtit dator sa arunci o ironie ieftina si jenanta...de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere;) ca sa-ti intorc replica aia foarte inteligenta cu frustrarea: iti revarsi frustrarea pt ca ai avut Hornet si simti cumva ca-ti jignesc fostul agregat ?) nu stiu care din noi o ia personal si care nu stie sa tina la gluma )) lasa ma,bine ca e suficient la tine,cat si pentru mine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Singura serpentina pe care a vazut-o Adrian, este cea de la cazanul de tuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Nicule,sa nu crezi ca otto nu e un motociclist de nedepasit,trebuie atacat pe franare...te invat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Singura serpentina pe care a vazut-o Adrian, este cea de la cazanul de tuica buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Nicule,sa nu crezi ca otto nu e un motociclist de nedepasit,trebuie atacat pe franare...te invat eu. Umbla vorba prin sat ca nici pe viraje nu stie si poate fi depasit pe exterior. Singura serpentina pe care a vazut-o Adrian, este cea de la cazanul de tuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 E posibil Dar daca lasa interiorul liber eu ma bag si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 ma numai prostii vorbiti,zau! aia cu serpentina de la cazan am notat-o in carnetel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Singura serpentina pe care a vazut-o Adrian, este cea de la cazanul de tuica Buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Au...vb.cand vine caldura,pana atunci o dam cu tuica.otto??iti vine pana de paste jucaria?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Inca putin si incepe distractia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) Se inclina usor focusul? Editat Martie 23, 2014 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Se inclina usor focusul? La viteza astronomica pe care o aveam(vezi kilometrajul) eram cu coatele pe jos...)))) mi-am pus casca sa nu stau ca un caine cu limba scoasa pe geam cand luam cele 300 de curbe pe care am fost:D(fostul meu loc de joaca-Gutinul,acum in ruine datorita autoritatilor:300+ de curbe fara carute,balega,oameni,sate sau orice fel de trafic...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 dap... cunosc zona, am fost de cateva ori pe gutin prin 2008 cu cativa motoristi din BM... si atunci tot dezastru era asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) cand a intrebat Moshnegutu de Tg Secuiesc aici mare revolta ce ati facut ca e offtopic ca topicul asta e pt serpentinari ca bla bla ,cu ocazia asta mi-am adus aminte si de bmw`ul "coca" 'totul se iarta ,nimic nu se uita' noi asteptam si altele mai frumoase cu bratele deschise ,noi nu ne luam de voi sunteti niste rai . Georgica si Levi "spusa la doamna" )) Editat Martie 24, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 cand a intrebat Moshnegutu de Tg Secuiesc aici mare revolta ce ati facut ca e offtopic ca topicul asta e pt serpentinari ca bla bla ,cu ocazia asta mi-am adus aminte si de bmw`ul "coca" 'totul se iarta ,nimic nu se uita' noi asteptam si altele mai frumoase cu bratele deschise ,noi nu ne luam de voi sunteti niste rai . Georgica si Levi "spusa la doamna" )) Man,...care e offtopicul?e legat de serpentine ce am scris eu,si am si detaliat(asta daca te uiti atent la ce am scris)...si e un post legat de topic,nu doua nu doua trei pagini despre circuit:) sa vina odata primavara pe bune:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 daca si pe topicul asta ne ca.cam pe noi, ce sa mai....... ne mananca balauriiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 pai primavara a venit fratilor, ce asteptati? 30 grade + ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 pai primavara a venit fratilor, ce asteptati? 30 grade + ? La unii a venit,la altii inca e nicicum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 La unii a venit,la altii inca e nicicum... vreme naspa la voi,sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Eu marturisesc, am "pacatuit" in weekend, am tras primele slidere pe Tihuta. Am si ceva poze, cand ajung acasa le pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate