littlekriminal Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Nu e vorba de motoreta, ca m-am mai dat si cu altele. Am facut si eu treaba asta cu folositul ambelor benzi, dar mi se pare mai "tricky" si oarecum greu sa tii o banda anume. Spre exemplu unde ne dadeam noi(Pitesti- Valcea sau Pitesti-Slatina) daca prindeai 2 sau 3 care mergeau mai incet, erai cam obligat sa tii aceeasi trasa si sa mergi (aproape) la fel de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 pe partea asta de tara motoare merg inclinate by default. noi doar le indreptam Bau.... Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Nu e vorba de motoreta, ca m-am mai dat si cu altele. Am facut si eu treaba asta cu folositul ambelor benzi, dar mi se pare mai "tricky" si oarecum greu sa tii o banda anume. Spre exemplu unde ne dadeam noi(Pitesti- Valcea sau Pitesti-Slatina) daca prindeai 2 sau 3 care mergeau mai incet, erai cam obligat sa tii aceeasi trasa si sa mergi (aproape) la fel de tare. Nu tin banda din mai multe motive: 1)aleg intodeauna cea mai curata "trasa" 2)daca tu poti merge pe un anume traseu pe banda ta la fel de iute si safe ca si cum ai matura strada(cum fac eu),inseamna ca ai ooo mai mari:) 3)crede-ma ca prefer sa las marja de eroare in caz de doamne fereste decat sa-mi tin banda si la cea mai kica greseala sa o sfeclesc rau 4)in caz ca nu ai observat tai doar unde am vizibilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Nu te inversuna atat de tare, nu ti-am zis-o in nume de rau, evident ca nici eu nu merg maxim cand tin o singura trasa, altfel n-as mai fi trait pana acum. Cu cat mergi mai iute, cu atat ti-e mai greu sa eviti ceva. Din nou, se vede clar ca o "tai" doar unde e cazu', mergi foarte curat si foarte bine. A fost doar o parere, un exercitiu daca vrei, pe care am zis ca ar fi sa-l impartasesc cu altii care(in sfarsit), merg cu o motoreta pe placul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Nu te inversuna atat de tare, nu ti-am zis-o in nume de rau, evident ca nici eu nu merg maxim cand tin o singura trasa, altfel n-as mai fi trait pana acum. Cu cat mergi mai iute, cu atat ti-e mai greu sa eviti ceva. Din nou, se vede clar ca o "tai" doar unde e cazu', mergi foarte curat si foarte bine. A fost doar o parere, un exercitiu daca vrei, pe care am zis ca ar fi sa-l impartasesc cu altii care(in sfarsit), merg cu o motoreta pe placul meu.Nu ma inversunasem absolut deloc:) apreciez criticile indiferent daca sunt bune sau rele,atat cat "tonul" discutiei e unul decent(cazul de fata).doar imi explicam stilul de mers...s-auzim de bine si asfalt curat(ca de uscat nu intr discutie la cata seceta e:)) )Ps:uneori fac exercitiul asta de a tine banda,si o las repede balta cand vad parapetul atat de aproape in anumitr cazuri:) Editat Aprilie 28, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Bau.... tu nu ai QS pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 tu nu ai QS pe ea? Man...n-am nimic de genul ala pe ea.mecanic impecabil,simplu si eficient:) nici un gagdget cat de mic.doar eu si fierul si ne intelegem de minune:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Bau.... Aveti circuit mistoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Aveti circuit mistoc Hehe..da da,e chiar frumos.distanta pe care ne dam e putin mai mare decat Hungaro,configuratia nu difera prea mult:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 bai Cristi Racing, tu nu scoti vaca la pascut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Eu am scos vaca sambata.. Ma duc la petrom si acolo erau 2motociclisti, Intreb:veteranii au fost aici,??zice unu :pai da,au plecat pe tihuta,intreb eu: Unde ma??pe tihuta,zic eu: ce sa caute acolo,, zice unu:la forje grele....ma intreb eu in mintea mea: OTTO sa dus singur pe tihuta,asta iara ne face de rusine....MAI OTTO dar cum ai putut sa mergi acolo fara noi ...nu te inteleg....trebuia sa facem treburile,te-ai facut si de rusine pe acolo,si am trecut pe locul 2 ca forjatorii stradali periculosi Jizaaaaaas:))))))) hahahaahahaaaaa.....tare asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ma tu esti nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 eu stiu ca locurile 1,2,3 se acorda in alta parte ...mai aveti pana sa va decernati premiile pe Mures ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Anul asta atacam titlu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 O acceptam, desigur. Stabilim o data de comun acord, veniti cu titularii si ne distram impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Foarte haioase ultimile commenturi! )) Dar imi explica cineva ce s-a intamplat si cine este asta micu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cristi ... sa-ti dau nr lui TNG sa-ti faca o resoftare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Buey...voua nu vi-s bune capetele alea de puneti casca pe ele:)) @cristi-racing:ai grija cu reunirea lotului,baga-i in cantonament inainte de "cupa patriei",ca o sa mai fie competitori in afara de sefii de pe Tihuta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 bun bun, dar cand e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Weekend-ul asta ma duc la o nunta, dupa care plec la Bucuresti. Probabil weekend-ul viitor, daca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 fuck..... saptamana viitoare plec... eu din pacate nu am sa va pot onora cu prezenta. deci, va cedez titlul ramane sa vedem in August ce facem. azi m-am apucat de 916 si mai am maine de pus la punt cateva chestii si e "ready to go" acum nu stiu ce sa fac, sa-i fac sau nu asigurare. cred ca maine dupa ce-o inchei, am sa-i dau o forja mica de test. daca se comporta ok, cred ca o sa-i fac asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Weekend-ul asta ma duc la o nunta, dupa care plec la Bucuresti. Probabil weekend-ul viitor, daca e vreme buna. Ne distram pe Tihuta?sa adun banii mai devreme?oricum eu vin cu gumele de tura si cu franele vechi de doi ani...deci,sansa la titlu de "maestru tihutar" e mica.nu sunt o amenintare dar m-as baga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ca sa avem o sansa la titlu, trebuie sa-l sabotam cumva pe Iosif si sa nu vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Atacam titlu'! Mi-am verificat agenda si e cam nasol cu timpul liber pt moto in perioada viitoare: - 3-4 mai ma duc la nunta si la Bucuresti - 10-11 mai vom expune motocicletele in cadrul unui tuning show ( https://facebook.com/events/1414588802117107?refid=52&ref=m_notif¬if_t=like&__tn__=%2As ) - 15-18 mai sunt la un concurs de pescuit. Asa ca putem sa ne adunam prin 24-25 mai, daca vremea e buna. Sau atunci suntem la Sovata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate