Stau-De-6 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ca sa avem o sansa la titlu, trebuie sa-l sabotam cumva pe Iosif si sa nu vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Vom vedea,diplomele sunt gata facute,numai trebuie impartite crazy....pregatestete pt.hungaro,lasa vorbele,treci la fapte george05...cred si eu ca nu ai sanse,imi pare rau,pe podium nu, dar de mentiune e sigur... 6....si noi avem artirelie grea,o aducem cu noi.. bay bay..... o zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Atacam titlu'! Mi-am verificat agenda si e cam nasol cu timpul liber pt moto in perioada viitoare: - 3-4 mai ma duc la nunta si la Bucuresti - 10-11 mai vom expune motocicletele in cadrul unui tuning show ( https://facebook.com/events/1414588802117107?refid=52&ref=m_notif¬if_t=like&__tn__=%2As ) - 15-18 mai sunt la un concurs de pescuit. Asa ca putem sa ne adunam prin 24-25 mai, daca vremea e buna. Sau atunci suntem la Sovata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 nu e problema,cand poti suna-ne,ca suntem pregatiti... eu va astept,sunt pregatit cu vinu si painea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 @stau:auzi..avand in vedere ca esti bastinas si tihuta e teren propriu,ar trebui sa te tina balamalele sa vii chiar si cu Hornetul la duel...n-ai scuze:D sau nu vrei sa patesti ca si altii care au venit nepregatiti si au fost infranti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ca sa avem o sansa la titlu, trebuie sa-l sabotam cumva pe Iosif si sa nu vina. cat stati la o mancare buna, cineva ii poate demonta ceva la motor crazy....pregatestete pt.hungaro,lasa vorbele,treci la fapte nu stiu daca merg. cred ca 998 imi papa ulei. e posibil sa fie segmentul de raclare sau simeringurile la supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 @stau:auzi..avand in vedere ca esti bastinas si tihuta e teren propriu,ar trebui sa te tina balamalele sa vii chiar si cu Hornetul la duel...n-ai scuze:D sau nu vrei sa patesti ca si altii care au venit nepregatiti si au fost infranti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Ma primiti si pe mine in "Tihuta racing cup" ? Platesc regulamentar, ca orice incepator in ale TT-ului, berea si micii pt.un instructor de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Ok...te-am inscris deja pe lista,la clasa incepatorii...vezi sa nu uiti de mici si bere..poti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Multumesc oficial pt inscriere ! Mai ramane sa gasesc un inconstient care sa-mi imprumute o motocicleta "regulamentara" si ne apucam de treaba Editat Mai 2, 2014 de kyp-76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Multumesc oficial pt inscriere ! Mai ramane sa gasesc un inconstient care sa-mi imprumute o motocicleta "regulamentara" si ne apucam de treaba S-a gasit:) asta daca crezi ca poti domestici animalul Morosan:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Multumesc oficial pt inscriere ! Mai ramane sa gasesc un inconstient care sa-mi imprumute o motocicleta "regulamentara" si ne apucam de treaba CAM PESTE 3 SAPTAMANI,CAM PE ATUNCI,PANA ATUNCI SPER CA GASESTI O MOBRA SA VI SI TU.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Daca nu gasesc una, vin cu a mea pe remorca S-a gasit:) asta daca crezi ca poti domestici animalul Morosan:D Sa fie oare vorba despre celebrul Gremlin ? Dai tu sfanta Yamaha pe mana unui pagan tradator de firma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Daca nu gasesc una, vin cu a mea pe remorca Sa fie oare vorba despre celebrul Gremlin ? Dai tu sfanta Yamaha pe mana unui pagan tradator de firma ? Hehe..da da celebrul Gremlin:D (acum cu "haine noi"-vezi semnatura).tradator de firma sunt si eu si probabil voi mai fi...asa ca:welcome to the club:) ti-l dau pe mana ca stiu ca ai grija de el...mergi mai incetuc tu si nu te va arunca din sa:P Editat Mai 2, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 @stau:auzi..avand in vedere ca esti bastinas si tihuta e teren propriu,ar trebui sa te tina balamalele sa vii chiar si cu Hornetul la duel...n-ai scuze:D sau nu vrei sa patesti ca si altii care au venit nepregatiti si au fost infranti? Uite asul din maneca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 (editat) Uite asul din maneca. 1623190_10203815156360063_6771623304769034860_n.jpg Offtopic:D unde sunt serpentinele?Vad ca numai poze cu motoare pe drept pui...te-ai speriat de curbe bro sau ai imbatranit,sau amandoua?) Editat Mai 3, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Este o arta sa tii motorul drept, arta pe care unii nu o stapanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Şi eu care ma chinuiam sa fac poza buna şi plăteam sa ma lucreze lumea în photoshop încât sa par reisar, iar avum voi îmi ziceti ca e o arta să-l ţii drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 mai Cristi Racing, ai scos slana si ceapa din frigider?ca vin baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Eu nu am in frigider slanina mai otto...leguma mea preferata e carnea..tu cand ai fost la mine te-am servit cu slanina??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 (editat) Cristi, eu cred ca Otto e invidios ca nu-l chemam cu noi la Sovata. Acolo merg doar campionii. Editat Mai 7, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Binenteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Campionii s-au inteles:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 abia astept,sa vedeti ce chef de chef o sa iasa....dupa aceea mergem pe hungaroring,aoleu....si acolo...show de show. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Gasca,unde spanac dormiti?hai cu ceva poze,filmari sau macar povesti de pe curbe:) tot ce se poate ca acest weekend sa fie ultimele doua iesiri pe curbele morosenesti cu Gremlin,asa ca poze cu cotul pe jos nu vor fi,eventual il sun pe Stau sa ii cer un sfat in legatura cu mersul drept ca stanca pe motor:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate