GoMeZ Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) si pentru ai mai puturosi sa vada si ochiul lor dealurile din padure Editat Octombrie 6, 2008 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Bueeyy Gomezule dar poze de la tine nu bagi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 acum le pun pe photobucket dar nici ale lui alien_x nu le-am terminat tre sa verific ce am pus si ce nu o sa le, sper maine sa termin, sa le pun si pe ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 acum le pun pe photobucket dar nici ale lui alien_x nu le-am terminat tre sa verific ce am pus si ce nu o sa le, sper maine sa termin, sa le pun si pe ale mele Normal ca nu sunt toate de la Ionut...........mai ai de pus pe cele mai tari de duminica dimineata alea facute afara pe la ora 2 asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Disturbed - Down with the sicknessdin ciclul ce am mai ascultat...de 50 de ori ploua ca naiba cand s-a plecat de-acolo. home sweet home deci singurul loc uscat.... 2 cm la genunchi la ambele picioare... bueyy ... pana la urmatoaea ''plimbare'' intrati in cantonament de beutura...stiu ca putem mai mult hey macarena Hai INA cu pozele UNDE ESTI ? abia acum am reusit sa intru pe net si sa vad si eu pozele.... si ce sa va spun... SUUUUPER!!!!! iar pentru drumul de intoarcere... riding in the rain... a fost beton!!! pentru ca am gasit solutia ideala, din pacate ilegala, de a impiedica topirea (de la atata apa) si caderea (de la frig) a degetelor de la manushitze.... sau sa zic mai bine a castraveciorilor murati (nu la fel de deliciosi ca cei de la vila...)... asadar, solutia a fost 50 ml +50 ml (cu o ciocolata calda intre ele) de pe undeva de pe la 20...30...40 km de bran (dar naiba mai stie cati au fost... si dupa aia, tin-te frate!!! inotam sub echipament de la atatea precipitatii, dar macar nu mai simteam frigul!!! ce sa mai, a fost super!!! ca s-a terminat totul cu bine... m-a mustrat constiinta un pic... de drinkeson... dar sanatatea a fost mai importanta. si de la targoviste a trecut efectul de caldura "axe" (a se citi alexandrion) asa ca am mai bagat pe la o bodega la 50 km de bucuresti inca 100 ml...dintr-o inghititura, ca sa ajunga pana la bucuresti, ca deja incepusera iar mainile sa simta ca nu mai a calda apa in boiler... cd-ul cu pozele i l-am dat in seara asta lui florin, asa ca banuiesc ca maine o sa le aveti. va pup pe toti (baietii) si pe toate (fetele) sper sa va placa pozele!!!! vb la tel!!!!! eu sunt in concediu... din nou in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Si pozele din partea mea ,asa cum am promis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Gata si pozele mele. In plus am reusit sa ma usuc. Mai e putin si se usuca si geaca si manusile Iesirea a fost super ok, iar ploaia a avut farmecul ei - n-as fi dat intoarcerea pe ploaie pe un loc in masina. Multumesc frumos Iulia pt locul caldut si multumesc Florin pentru organizare!! Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) . Multumesc si eu pentru prezenta si imi cer scuze daca am mai suparat pe cineva dar din dorinta de a iesi o organizare perfecta (cred ca am reusit ) am mai si cedat putin nervos. O sa transmit si Iuliei multumirile Cosminei dar cu siguranta au fost facute si la intoarcere !!! Si pozele de la Ina Editat Octombrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 In ce fel imi statea parul ...nu degeaba mi-a zis cineva "motzatul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mai multe poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Tot de la Ina Incordatii sau cum le-a zis Gingiu Arnold 1 si Arnold 2 la mijloc Dani de vito Editat Octombrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 baga baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 iar text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Gata, astea au fost pozele de la INA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 de la alien_x more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Hai Gomezuleeeee te misti si tu mai cu talent??? Editat Octombrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alien_x more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alien_x more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate