FZS1000 Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Transalp e o idee buna...motor in V2 fata de monocilindru, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 sincer sa fiu nu am o idee clara. nu-mi place atmosfera de la service-ul Aprilia, unde banuiesc ca o sa iasa o bulibasala cu reparatia, cu asigurarea, cu asteptatul 1000 de ani dupa piese, cu explicatii de genul: au sosit, e in vama, dar ne vin peste 2 saptamani. Motorul e superb, nu aveam nici cea mai mica problema sa plec cu el in transeuropa, consumul pare a fi supermic, dar am impresia ca e cam mic pentru mine ca si mobra, eu jucand putin peste 105 kg. Inca nu sunt hotarat sa-l vand, poate transalpul va fi a doua mobra. Sa vin in tara si sa vad cum s-au miscat cei de la service cu importul de piese, constatarea cu asigurarea si reparatia. Ba io cred ca tocmai din contra ai chiar foarte clara ideeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa de ce vrei sa-l schimbi. Si noi suntem curiosi cu vama,piesele,asigurarea etc etc si mai cred ca Transalpul consuma chiar mai putin ca Pegasoul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 si cu asta basta finalul acestui episod s-a consumat astazi cand am luat mobra de la service. urmeaza episodul cu recuperarea banilor de la asigurator. , adica peste 47 muilioane pe stil vechi. pana si eu sunt curios sa vad finalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 SUCCEEES! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate