libero Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 am fost acum cateva zile sa vad o aprilia de 125cmc si cel mai dubios lucru mi s-a parut acela ca atunci cand motoru statea pe loc era la 2000rpm... eu parca stiu ca toate ar trebui sa stea la 1000. poate ma lamuriti si pe mine in legatura cu asta. cam cat ma costa sa fac setul motor la motorul asta?? (monocilindru in 2 timpi) multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Poti sa setezi la cat sa stea relanti-ul .. deci nu e nici o problema .. Poti sa l pui si la 5000 de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Poti sa setezi la cat sa stea relanti-ul .. deci nu e nici o problema .. Poti sa l pui si la 5000 de ture 240530[/snapback] Asa este poti sa-l pui si la 10.000 de ture!! Omu are dreptate sa fie circumspect asa este ar trebui sa fie intre 1.000 si 1.500 de ture maxim asta poate sa indice un regim de mers in gol defectuos sau sa nu tina la 1.000 de ture ralantiul si de aici sunt mai multe probleme etc etc etc compresie, reglaje defectuoase, carburatie naspa ,debitul la pompa de ulei naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libero Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 nimeni nu stie cat costa( aproximativ) un set motor pt aplia 125 replica???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 nimeni nu stie cat costa( aproximativ) un set motor pt aplia 125 replica???? 242577[/snapback] Ba da..........800e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 in banii aia iti asigura si mancarea la vreun restaurant pe perioada utilizarii motorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libero Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 nu prea imi vine a crede ... costa mai putin la o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) nu inteleg de unde aceasta suma...800 euro? un set de segmenti costa aprox 30 de euro. pistonul vreo 50. intreaba te rog la united motor. iti aduc tot ce ai tu nevoie in 3 sapt. daca vrei sa iei motoru ala si are pobl, ai mare grija cui il dai sa-l repare. l-ai putea duce tot la united. multa bafta. Editat Septembrie 15, 2005 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Nu are cum sa fie 800,ii pana in 100.Vorbeste si tu cu unu care merge prin Italia sa iti aduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 eu mi-am facut motorul la united. daca vrei va scanez lista cu piesele. 530e cilindrul, 115e pistonul + manopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate