Cristifrig Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Salut e cineva care a confectionat un db killer ? As dori sa procur unul daca stiti dati si voi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Salut e cineva care a confectionat un db killer ? As dori sa procur unul daca stiti dati si voi un semn. de facut nu cred ca si-a pierdut cineva timpul din moment ce costa intre 20 si 25E.... http://www.louis.de/_300f2a897e760bb107d67...x=0&cmd.y=0 http://www.carpimoto.it/content/prod/l_EN/...ur_silencer.htm Editat Septembrie 24, 2008 de M a v e r i c k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 uite aici /index.php?...621&st=1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ba chiar e un topic special despre chestia asta, dar mi-e lene sa-l caut. Vezi la service, poate-l gasesti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 de facut nu cred ca si-a pierdut cineva timpul din moment ce costa intre 20 si 25E....http://www.louis.de/_300f2a897e760bb107d67...x=0&cmd.y=0 http://www.carpimoto.it/content/prod/l_EN/...ur_silencer.htm Se gasesc db killere si pt 2t ?? am un rg de 250 in 2 timpi si vreau s modific sunetu. se poate face ceva??? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 Ba chiar e un topic special despre chestia asta, dar mi-e lene sa-l caut. Vezi la service, poate-l gasesti acolo. AI postat si tu sa te bagi in seama ? Multumesc celor care m-au indrumat dar nu am gasit ceva pt toba mea . Precizez ca este o toba standard la care fostul proprietar a dat mai multe gauri si sunetul e superb ( eu incerc sa fac acest DB KILLER pentru eventuale intilniri cu politia in trafic noaptea sper sa ma ajute . ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Era un topic in care cineva spunea ca poate sa confectioneze db-killer pentru orice motor. Pune mana si cauta in loc sa cersesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Era un topic in care cineva spunea ca poate sa confectioneze db-killer pentru orice motor. Pune mana si cauta in loc sa cersesti. Ca a te linistesc afla ca am cautat inainte de a posta un topic nou . Sunt in curs de realizare a unui db killer , dupa ce reusesc sa il confectionez o sa va dau detali si o sa pun si poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Eu mi-am facut singur un db killer cu 30 lei materiale+manopera. Din teava de inox folosita la balustrade si cu ajutorul mesterilor de la acelasi atelier si suna si bine si mult mai incet la ture joase suficient sa nu am probleme cu politia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 bai fratilor; CUM functioneaza un db killer? cum se fixeaza un db killer ? inainte de a va intreba pe voi am cautat pe net si nu cred ca am inteles bine; poate ma ajutati voi. thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) bai fratilor; CUM functioneaza un db killer?cum se fixeaza un db killer ? inainte de a va intreba pe voi am cautat pe net si nu cred ca am inteles bine; poate ma ajutati voi. thx. pai db-killerul sparge undele sonore,se fixeaza cu un surub in capatul tobei,pe unde se evacueaza gazele /index.php?...621&st=1220 uite aici si o schita Editat Noiembrie 14, 2008 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) merci; am ametit cautand schita si pana la urma am gasit pe gugal ceva.....exista db killer universal ? se poate cumpara de undeva ? @cristifrig; ce-ai mai facut cu db killeru ? ziceai ca pui si poze....vreau si io da` nu stiu ce si cum sa fac.... pentru toba gpr pe hornet din `99.......... Editat Noiembrie 18, 2008 de viespu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Era un topic in care cineva spunea ca poate sa confectioneze db-killer pentru orice motor. Pune mana si cauta in loc sa cersesti. cred ca asta e topicul, daca nu si asta ar trebui sa va fie util /index.php?showtopic=250711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate