Admin ADMIN Postat Septembrie 24, 2008 Admin Share Postat Septembrie 24, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Hai sa fiu eu primul . Vand Suzuki SV 650 S, 2000, 28 000 de km, stare exceptionala, consumabile noi. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Bagati si aici un ochi,poate intereseaza pe cineva! /index.php?...246403&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Daca vrea cineva stikere(autocolante) personalizate si nu foarte complicate (nu prea am mult timp...) sa-mi dea de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Atat de putine anunturi ? Am si eu unul : /index.php?...5&hl=revere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 A venit randul sa fac si eu upgrade la motocicleta: /index.php?showtopic=282280 Comentariile sunt apreciate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Atat de putine anunturi ? Am si eu unul : /index.php?...5&hl=revere A mea s-a dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viteza ucide Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 salutare sunt interesat sa-mi achizitionez Honda CBR600F sau Suzuki GSXF600...pot sa ofer maxim 2500 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Duminica aceasta, 25 ianuarie, oferim 20% reducere la urmatoarele modele de casti Airoh: - ANGEL NERO SPORT M / XL - MATHISSE RS NERO MATT S / M - TR1 negru mat S / M - RUNNER STAR portocaliu XL - SPEED FIRE RISE grigio L / blu L / rosso M - WARRIOR RS NERO matt M - LEOX SUN rosu L - FLY CITY NERO metal XL - SV55 sport nero L Catalogul il puteti viziona la urmatoarea adresa: http://www.airoh.net/prodotti.html Magazinul "Moto Tech Adv" in Calea Severinului nr. 85, vis-a-vis de scoala generala nr. 5! Orarul magazinului este: Marti-Vineri: 17-21 Duminica: 17-21 Luni si Sambata inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Ce bine era daca ai fi postat si preturile reduse gata la produsele din promotie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Ce bine era daca ai fi postat si preturile reduse gata la produsele din promotie... Nu stiu daca am voie. Trimite-mi mesaj privat si-ti raspund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Nu stiu daca am voie. Trimite-mi mesaj privat si-ti raspund! Editat Ianuarie 25, 2009 de corneltrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Nu stiu daca am voie. Trimite-mi mesaj privat si-ti raspund! Nu uitati de promotia de azi! Reduceri de 20% la toate modelele de casti Airoh aflate in stocul magazinului. Orarul este 17-21. http://www.mototechadv.ro/shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addict_orange Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Nu uitati de promotia de azi! Reduceri de 20% la toate modelele de casti Airoh aflate in stocul magazinului. Orarul este 17-21.http://www.mototechadv.ro/shop Buna dimineata, Un pret pentru SV 55? Promotia a fost valabila numai ieri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) In perioada 3-15 februarie, aveti reducere de 20% la orice echipament Rev'it! aflat in stocul magazinului. Articolele le puteti gasi la http://www.mototechadv.ro/shop sau vizitand magazinul. Editat Februarie 2, 2009 de uvictor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Vand cizme Soumy extreemeboots folosite un sezon,stare foarte buna,marime 42(pentru persoane care poarta 41) pret 100 euro Vand combinizon Berik folosit un sezon,impecabil,slidere uzate 20%,marime 50(persoana maxim 1.75,maxim 75-80kg) pret 200 euro Bogdan Pascu 0752.19.15.16 pas_bogdan@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Nu uitati de promotia existenta la magazin pentru articolele Rev'it! 20% reducere la orice articol Rev'it! din stoc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Echipamentul+cizmele sunt cele gri din partea stanga Cu respect, Bogdan Pascu 0752.19.15.16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 In perioada 17 februarie-1 martie, aveti reducere de 20% la orice produs Rev'it! sau Airoh aflat in stocul magazinului. Articolele le puteti gasi la http://www.mototechadv.ro/shop sau vizitand magazinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Incepand de azi, 2 martie, programul magazinului este urmatorul: Luni: 13-17 Marti-Vineri: 13-21 Duminica: 17-21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Incepand de duminica, 8 martie, gasiti la magazin pantofi moto Oxtar: http://www.mototechadv.ro/shop/index.php?c...inte-Oxtar.html Deocamdata in stoc sunt marimile 41, 42, 43 si 44. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Un impuls asa ca de inceput de primavara, w/e viitor avem program special si o oferta speciala: - SAMBATA 21 MARTIE, h13 - h17 si reducere 15% la toate produsele REV’IT! si OXTAR din stoc; - DUMINICA 22 MARTIE, h13 - h21 si reducere 10% la toate produsele AIROH din stoc; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Nu uitati: - DUMINICA 22 MARTIE, h13 - h21 si reducere 10% la toate produsele AIROH din stoc; P.S. Pentru membrii forumisti, gasim o oferta pentru toate produsele de pe stoc... INCEPAND CU 23 MARTIE, NOI MODELE DE CASTI AIROH SI PRODUSE REV'IT! SI OCHELARI ENDURO UFOPLAST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca asta se poate încadra aici: -Asigurari RCA la OTP cu tarife minime,adică ~75 lei / 6 luni sau ~150 lei / an,indiferent vîrsta proprietarului sau capacitatea Âşi vechimea motocicletei,vă poate face io!Ofertă de PaÂşti! Vă aÂştept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Incepand de azi, pana la sfarsitul lunii, aveti reducere 10% la toate produsele din magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate