comunistu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am o intrebare ,daca motorul de ij na avut garnitura intre blocurile motor si eu vreau sai fac garnitura i pot face din carton de dosar ?si inca ceva cat de tare trebuie stranse arcurile de la ambreiaj ?asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cat de avariat iti este carterul(lovituri zgarieturi etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 cat de avariat iti este carterul(lovituri zgarieturi etc) carterele is ca noi ,nu lovite nu nimic ,nu cred cau fost desfacute de mai mult de 3 ori .era etansat cu o pasta alba ,si nu stiu cei aia cum se numeste .si de aceea intreb daca ar fi bine sa fac garnitura sau sa pun silicon rosu .nu stiu daca i bun .ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 carterele is ca noi ,nu lovite nu nimic ,nu cred cau fost desfacute de mai mult de 3 ori .era etansat cu o pasta alba ,si nu stiu cei aia cum se numeste .si de aceea intreb daca ar fi bine sa fac garnitura sau sa pun silicon rosu .nu stiu daca i bun .ms [/quote Gasket se numeste... nu are nimic daca pui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Apropos, (intrebare pentru Dany ), dar nu se gasesc seturi de garnituri noi? (bine-ar fi, dar tare m-as mira... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 se gasesc seturi de garnituri, intre cartere nu are garnitura ij-ul. schimba suruburilecu unele cu cap imbus, bune si pune mana pe o cheie dinamometrica si strange-le cu 10 Nm. pui putin silicon, de-abia sa se vada 2+2 recomand, negru, sa nu se vada prea tare sau incolor daca gasesti (este auto, in gama 2+2 doar culorile difera, proprietatile sunt aceleasi) si nu o sa mai curga in veci pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 EU PUNEAM LA MZ VOPSEA SI NU AM AVUT PROBLEME NICIODATA DACA AVETI INCREDERE IN ETANSANT PUTETI PUNE CE DORITI DAR SA SA STITI CA APARE FENOMENUL DE VACUUM SI SUB INFLUENTA BENZINEI SILICONUL SE DIZOLVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Apropos, (intrebare pentru Dany ), dar nu se gasesc seturi de garnituri noi? (bine-ar fi, dar tare m-as mira... ) sint seturi de garnituri pt.toate comunistele 10 lei setul dar pentru cartere nus in set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 se gasesc seturi de garnituri, intre cartere nu are garnitura ij-ul. schimba suruburilecu unele cu cap imbus, bune si pune mana pe o cheie dinamometrica si strange-le cu 10 Nm. pui putin silicon, de-abia sa se vada 2+2 recomand, negru, sa nu se vada prea tare sau incolor daca gasesti (este auto, in gama 2+2 doar culorile difera, proprietatile sunt aceleasi) si nu o sa mai curga in veci pe acolo. mersi fratilor de sfaturi .apelez la pasta aceea neagra de etansare .numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate