CrazYRaveN Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 De cand a venit a venit sezonul mai rece stau putin mai mult pe acasa....si desigur la calc....la caldurica.As vrea sa vad cat mai multe filme cu moto,dar nu stiu prea multe titluri,asa ca as vrea sa ma ajutati voi.Am vrut sa fie asta un topic cu filme,toti care stiu un film care contine o bucatzica din VIRUSUL NOSTRU sunt rugati sa posteze. pana la primavara asfalt uscat si multa bere neagra( ca doar e sezonu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 De cand a venit a venit ...................pana la primavara asfalt uscat si multa bere neagra( ca doar e sezonu) /index.php?showtopic=270419 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 /index.php?...90&hl=filme /index.php?...70&hl=filme /index.php?...39&hl=filme /index.php?...66&hl=filme /index.php?...=filme&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 De cand a venit a venit sezonul mai rece stau putin mai mult pe acasa....si desigur la calc....la caldurica.As vrea sa vad cat mai multe filme cu moto,dar nu stiu prea multe titluri,asa ca as vrea sa ma ajutati voi.Am vrut sa fie asta un topic cu filme,toti care stiu un film care contine o bucatzica din VIRUSUL NOSTRU sunt rugati sa posteze. pana la primavara asfalt uscat si multa bere neagra( ca doar e sezonu) Eu am cateva filme cu voshodelul meu! daca o sa am ocazia o sa le uploadez pe youtube o sa postez si link-urile! bft la vizionat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 ms de linkuri desi.....nevermind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) Idi i smotri - apar motociclete germane din timpul razboiului Editat Septembrie 27, 2008 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Septembrie ( Geo Costiniu 1978 ) Un film de nota 10 !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Aici gasiti un film cu un Harley Davidson din anul 1928 si cateva filme cu vehicule istorice! http://www.veteran.ro/index.php?go2=page_chest2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Itzi recomand, de fapt la totzi cei care nu au vazut: "The World's Fastest Indian" In rolul principal Anthony Hopkins. Ceva mai tare nu exista. Poveste adevarata. Chiar s-a intamplat. Nu o sa regretatzi ca l-atzi vazut... http://www.youtube.com/watch?v=jW61Qiko4sg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 sal vreau si eu cateva nume de filme cu motoare eu stiu de vreo 3-4 atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 sal vreau si eu cateva nume de filme cu motoare eu stiu de vreo 3-4 atat... Completeaza-ti datele din profil mai intai(daca nu sunt secrete )...ai sa fi uimit cate ai sa primesti dupa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate