blue_nightwishX Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 hai nenea cu pozele alea.......... n-ai sa vezi asta prea curand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 or fi dus filmul la developat man..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 or fi dus filmul la developat man..... s-o fi voalat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 s-o fi voalat ? bah nu cred...... sunt in stand by...oricum mi-a zis razvan ca a sarit 2 metrii juma'.....pe la rampe pe acolo... acuma nush ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) mi-a zis razvan ca a sarit 2 metrii juma'.....pe la rampe pe acolo... si eu am auzit ca maine sunt 20 de grade la umbra Editat Ianuarie 26, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 si eu am auzit ca maine sunt 20 de grade la umbra io cred ca asta nu s-a dat extreme de aia nu vrea sa puna poze. ca sa nu radem de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Baietii, haideti cu pozele, ce faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ho lume ca sunt in curs de scos format obisnuit cica sunt raw sau ceva de genu acum maine cred ca sunt gata HO! babelor cu gura mare ) parca stati pe vizor sa va uitati si sa barfiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ho lume ca sunt in curs de scos format obisnuit cica sunt raw sau ceva de genu acum maine cred ca sunt gata HO! babelor cu gura mare ) parca stati pe vizor sa va uitati si sa barfiti bah io cred ca tu tragi mincioage ) ne duci cu vorba si ne pacalaresti ca ai facut si ai dres...cand de fapt ai stat pe marginea santului, ai mancat seminte si le-ai umplut rezervoarele cu benzina la baieti sa se dea =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 sa stii ca ! =)) am castigat bine ) de aia v-am chemat si pe voi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 sa stii ca ! =)) am castigat bine ) de aia v-am chemat si pe voi =)) am fost noi baieti draguti si nu am vrut sa iti luam din bani ca dupa aia ziceai ca nush ce si nush cum... ia tu tot mah )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ca de obicei ..vorba e de el . hai ma d_racu cu pozele alea ca azi e miercuri maine e joi , 4 zile dureaza ? ca de obicei ..vorba e de el . hai ma d_racu cu pozele alea ca azi e miercuri maine e joi , 4 zile dureaza ? Si a venit si joi... si nimic,doar vorbe ca de obicei ..vorba e de el . hai ma d_racu cu pozele alea ca azi e miercuri maine e joi , 4 zile dureaza ? Si a venit si joi... si nimic,doar vorbe a venit vineri si tot nimic ...doar multa vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 I s-a voalat cardu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ca de obicei ..vorba e de el . hai ma d_racu cu pozele alea ca azi e miercuri maine e joi , 4 zile dureaza ? Si a venit si joi... si nimic,doar vorbe a venit vineri si tot nimic ...doar multa vorba esti de acord ca razvan e vorba lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 esti de acord ca razvan e vorba lunga? eu sunt perfect de'acord nu il suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 esti de acord ca razvan e vorba lunga? Si eu sunt de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Si eu sunt de acord Si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 bai care iese in weekend cu mobra pe undeva? se anunta vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 io ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 vorbim cand ne apropiem de weekend......... it's so hot outside Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 propuneri de iesire vineri seara , sambata la pranz cand e soare sau duminica ? asfaltul e uscat in poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 sambata pe la 11, eu as zice sa iesim si putin in afara orasului ca sa mai dezmortim rotile Vedem noi incotro apucam, o padure ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 sambata pe la 11, eu as zice sa iesim si putin in afara orasului ca sa mai dezmortim rotile Vedem noi incotro apucam, o padure ceva? o idee buna ...dar sa vedem eu am munca dupamasa deci cu cat mai devreme plecarea cu atat mai bine (asta sambata) vineri seara imi suna bine si duminica trebuie planificat ca sunt liber toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 sambata pe la 2 , mergem in politehnica sa ne dam ? ne intalnim acolo la intrare pe iuliu maniu langa benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 eu cred ca maine pe la 10-11 dimineata ies cu moto vreau ca pe la 2-3 sa ma retrag la garaj....eventual un gratar mic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate