sergiulica_2 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 baieti, la targul de la negreni merge careva? stiti cumva care e data exacta? ca parerile sunt impartite, ba ca e in prima saptamana din octombrie ba ca e in a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 baieti, la targul de la negreni merge careva? stiti cumva care e data exacta? ca parerile sunt impartite, ba ca e in prima saptamana din octombrie ba ca e in a doua. Eu merg sigur.Azi mi-a zis un coleg ca el asa stie ca e in 10 Oct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Eu merg sigur.Azi mi-a zis un coleg ca el asa stie ca e in 10 Oct. da ce se intampla acolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fachir_87 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 stiti cumva care e data exacta? 10-12 oct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 8-12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 da ce se intampla acolo?! Mici,bere,femei goale,sauna,masaj erotic,consumabile Bmw,toate GRATIS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Mici,bere,femei goale,sauna,masaj erotic,consumabile Bmw,toate GRATIS!!! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaA Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Mici,bere,femei goale,sauna,masaj erotic,consumabile Bmw,toate GRATIS!!! lol din cate stiu eu de obicei e in primul weekend din octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ce este asa interesant la targul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Acuma vreo 3 ani cand am mers ultima oara....a fost jenant. Am ramas cu un gust amar, dupa ce am vazut ce a ajuns targul asta. Sper totusi sa se fi schimbat in bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Cu certitudine drumul pana acolo si anturajul ... Desi nu-mi plac locurile aglomerate, poate imi voi face si eu aparitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) in negreni sigur te intalnesti cu vecinul,un prieten,o ruda,pe care nu i-ai vazut demult , iti poti regasi si catelul pierdut pe acolo.... poti gasi pantofi cu mici,mici cu pantofi,bere cu pantofi,kurtos cu pantofi,carnati cu pantofi,turta dulce cu pantofi,pe langa asta mai sant cizme,papuci,pantofi! sant si SLAPII!!!!aviz amatorilor! Editat Septembrie 30, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ce este asa interesant la targul acesta? Nu ma mai repet,dar am auzit ca si piese de Honda,tot GRATIS Cineva zicea ca incepe de Mie 08.09 pana Dum.,in 12...se poate? ,pe langa asta mai sant cizme,papuci,pantofi! ...nu stiu daca ai obsevat,dar pe randul 3 de la stg la dr. sunt un set de culbutori de Suzuki Sa traiesti,Peter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 in negreni sigur te intalnesti cu vecinul,un prieten,o ruda,pe care nu i-ai vazut demult , iti poti regasi si catelul pierdut pe acolo....poti gasi pantofi cu mici,mici cu pantofi,bere cu pantofi,kurtos cu pantofi,carnati cu pantofi,turta dulce cu pantofi,pe langa asta mai sant cizme,papuci,pantofi! Orice, numai cu vecinul sa nu ma intalnesc Nu ma mai repet,dar am auzit ca si piese de Honda,tot GRATIS Poate au si o oglinda....ca nu am Mi-am pus oglinda de la pudra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ...nu stiu daca ai obsevat,dar pe randul 3 de la stg la dr. sunt un set de culbutori de Suzuki Sa traiesti,Peter YZULYKA stiai ca la negreni vine un dealer autorizat BMW? greu am dat de el : culbutori i-am vazut dar nu are mingi de tenis!pacat! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Sa va fac curiosi? Poti gasi ce nici nu te astepti.Vineria viitoare sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Mici,bere,femei goale,sauna,masaj erotic,consumabile Bmw,toate GRATIS!!! du-te tu daca ii gratis si ia-mi si mie, ca ti le platesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) @Gabriela25:imi pare nespus de rau,barbati in ciucurul gol nu sunt,dar poate gasim la Dealerul BMW de care stie Peter ceva si pt tine @DanCata:nu mai am loc,pt ca si-au facut altii rezervare pt putinul spatiu de care mai dispun pe motor.. @Lakopeter:bai Peter,nu sti,au astia de la BMW ulei de pila??? @Jakalu:cu poza asta,sigur Zoran e deja acolo sa prinda loc in fata.P.S: Salve Zoran! Editat Septembrie 30, 2008 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 'decaveu' cu far de tractor de ce oare la toate motoarele vechi prima data le dispare farul ? le-au pus romanii pe tractoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 'decaveu' cu far de tractor de ce oare la toate motoarele vechi prima data le dispare farul ? le-au pus romanii pe tractoare? Probabil , din acele vremuri au inceput chopperizarile pe meleagurile noastre mioritice.Manerele s-ar putea sa fi fost mutate pe vreo roaba, cu scopul de a trage acceleratia la roaba respectiva, sa creasca randamentul in timpul lucrului.Mai stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 @Gabriela25:imi pare nespus de rau,barbati in ciucurul gol nu sunt,dar poate gasim la Dealerul BMW de care stie Peter ceva si pt tine @DanCata:nu mai am loc,pt ca si-au facut altii rezervare pt putinul spatiu de care mai dispun pe motor.. @Lakopeter:bai Peter,nu sti,au astia de la BMW ulei de pila??? @Jakalu:cu poza asta,sigur Zoran e deja acolo sa prinda loc in fata.P.S: Salve Zoran! ma yzu tu chiar ca te distrezi p-aici da ma distrez si eu citind ...e bine ca mai glumiti ca m-am plictisit sa tot citesc certurile. apropo...astia nu se mai satura cu "spidurile" pe topicul celalant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 yzu , daca tot esti agent de vanzari de piese de motociclete nu stii daca au capac de lada de scule pt supertenere las' ca mergem si vedem noi ce gasim poate ceva slapi de firma , tricouri fara maneca marca varsace , ochelari de soare marca cristian dihor etc a sa nu uit pantalonii scurti cu carouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 [deci ne-am lamurit data e al doilea weekend din octombrie. haideti sa ne organizam putin, sa mergem un grup frumos, (care vrea sa mearga bineinteles). sa stabilim ziua in care mergem,ora, de unde plecam... propuneri? in primul rand as vrea a stiu cam cati ar fi interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Eu asa dori sa merg Sambata,asa am mers in toti anii.Am sa incerc sa-mi iau si prietena cu mine,asta daca nu va motiva iarasi ca-i va fi rece,ca ea nu are costum ca mine.Cu asta imi scoate ochii Cine mai vine,e binevenit.Oricum,il voi astepta pe Mathy cu Mz-ul,deci viteza de croaziera... ..cu cat mere un Mz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Eu asa dori sa merg Sambata,asa am mers in toti anii.Am sa incerc sa-mi iau si prietena cu mine,asta daca nu va motiva iarasi ca-i va fi rece,ca ea nu are costum ca mine.Cu asta imi scoate ochii Cine mai vine,e binevenit.Oricum,il voi astepta pe Mathy cu Mz-ul,deci viteza de croaziera... ..cu cat mere un Mz? ma inscriu si eu cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate