THE VADER Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Apai asta nu mai e catelus,e dihanie. Daca tine vremea cu mine,o sa ajung si eu pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Apai asta nu mai e catelus,e dihanie. apoi cam de aici a inceput.... ...si a ajuns la 90 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 apoi cam de aici a inceput.... Fénykép0031.jpg ...si a ajuns la 90 kg Iti dai seama cum s-ar da la o parte toti oameni daca te-ai afisa cu dihania la targ?tu nu te-ai plimba prin aglomeratie,ai aveam mereu spatiu liber pe langa tine. Acum arata-ne si o poza de actualitate cu potaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 uite aici: in atasul (cotetul) lui personal /index.php?/topic/743600-ford-ka-13-benzina/?p=4280796 » Post actualizat in 06 Jun 2017 18:53il iei cu tine hai tu la mine la cabana la o bere si o poveste! nu te abati mult din drum..... daca vrei iti trimit detalii PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyboy Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salutare, Se merge la Negreni cu trupa? Mi-ar face mare placere sa ies weekend-ul asta sa ne clatim ochii. Am fost si anul trecut si desi marfa de calitate nu am vazut, mancarea a fost excelenta si gagicile super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Eu sunt pe 4 roti... plus nevasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Din pacate e prapad la Negreni A iesit Crisul .... Pozele sunt de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Din pacate e prapad la Negreni A iesit Crisul .... Pozele sunt de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 oais au inceput sa isi stranga jucariile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Se muta in alta parte cred... Multi au venit de prin Bucuresti, Arges , Timisoara , Maramu,Satu-Mare etc... iti dai seama ca pentru ei e pierdere daca pleaca acuma Pe vineri si sambata se anunta vreme buna... Poate se compenseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 apoi nici nu-i de mirare, la cate ploi au fost...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 mda, si io m-am saturat de atatea ploi.... hai soare hai!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 musai sa fie vreme buna duminica, altfel vin degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 (editat) uite aici: in atasul (cotetul) lui personal /index.php?/topic/743600-ford-ka-13-benzina/?p=4280796 » Post actualizat in 06 Jun 2017 18:53 Declar public ca te afli printre oamenii cu care nu vreau sa ma intalnesc pe strada. » Post actualizat in 08 Jun 2017 21:47 Apropo,lasa detaliile aici,sau fa un topic separat.poate sunt mai multi oameni care vor sa treaca la o bere si poveste. » Post actualizat in 08 Jun 2017 21:51 Din pacate e prapad la Negreni A iesit Crisul .... Pozele sunt de ieri Asta/aici e locatia targului? Editat Iunie 8, 2017 de THE VADER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Deci... vazut, plimbat, vazut, injurat preturile nesimtite la orice si plecat.... Probabil nu voi mai reveni.... Nu au simtul realitatii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Hai mai Florine, feelingul targului, balciului e priceless! nu-i musai sa cumperi nimic, (in afara de mici si bere si kurtos), eu tot timpul pt feeling / atmosfera ma duc acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Hai mai Florine, feelingul targului, balciului e priceless! nu-i musai sa cumperi nimic, (in afara de mici si bere si kurtos), eu tot timpul pt feeling / atmosfera ma duc acolo aia da, dar totusi.... cum sa pleci cu mana goala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Langosi cu cartofi... fara bere ca eram cu covrigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Eu am vrut sa mânc la taraba maramuresenilor,dar era o coada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 no, a inceput, saptamana asta, 02.10 - 08.10, este targul de toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 Mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 e cumva si in functie de programul lu Fi-miu...... saptamana viitoare e si un bal al strugurilor, si el are repetitii de dans daca vineri si sambata nu are repetitii o sa mergem pe tot weekendul daca are repetitii, atunci doar sambata dimineata pana dupamasa tu vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 Ma bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 OK, vedem ...si mai vorbim la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate