sorcer Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 1. Care ar fi marimea maxima a unui pinion de atac pt jawa 350 model 638 ?? 2. Original ele au pinion de 17 (cel putin a mea de atata are). 3. Unde pot cumpara pinion de atac mai mare ?? 4. Se potriveste pinionu de la ij?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Nu cred ca se potriveste de Ij. Mai exista pinioane pe 18 si 19 dinti, eu mergeam la drum lung cu ala de 19...poate tine 100 croaziera fara sa crape si a mea consuma 4 in conditiile astea. Pinionul de 19 este totusi cam incomod in oras, pierzi la demaraj si nu poti schimba a 4-a pana pe la 70. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pot sa-ti dau un nr de telefon al unui "Nene" care face "foi"..pinioane etc..la comanda.. Stie ce face ..mie mi-a facut pinion roata spate pentru ij-ul pe care l-am avut ... Se numeste Valerica ..nr de tel 3227115 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Wolf, le si cimenteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Wolf, le si cimenteaza ? 242082[/snapback] Da chiar! Buna intrebarea! Ca altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 De unde as putea lua un pinion de 19 (nu de ala facut de nu stiu cine pe nu stiu unde , sa fie de fabrica)???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 De unde as putea lua un pinion de 19 (nu de ala facut de nu stiu cine pe nu stiu unde , sa fie de fabrica)???? 242402[/snapback] Nu recomand unul de 19 decat fara pasager.Avea Tunaru din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Ba de 19 e cel mai bun, inclusiv cu pasager si bagaje...la urcare schimbi a 3-a , ce mare lucru in schimb face o mare diferenta in viteza de croaziera la drum intins, chiar si cu cu pasager si bagaje. Eu am luat unul de la Tunaru acum vreo 3-4 ani si a fost ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Ziceti-mi si mie niste nr de tel de la oameni care vand piese de jawa si in tara (ramburs). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate