Andi Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 3 cilindri,675cmc,123 cp. Mie imi place mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 arata bine... dar mi se pare ca au imprumutat cam mult de la R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Seamana,dar privit de aproape e original . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Uite cit de ingusta e!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 II super La ce pret e? Este mai fiabila decat unu cu 4 cilindri? Ceva opinii despre tricilindrici... P.S.: Dar tot Yamaha R6 imi place si leasingul recunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Aceiasi poza dar mai mare si mai clara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 triumph a revenit la trei cilindri si la clasa "mica" super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 e super adevarata! Imi plac dimensiunile compacte. Astept sa vad primele impresii de specialitate despre ea. Cred ca nu o sa dezamageasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 e superba motocicleta asta... si faptu ca e facut in UE te mai si scuteste de taxe (daca o iei cu banii jos) triumph a revenit la trei cilindri si la clasa "mica" super tare 243566[/snapback] da' a revenit mai demult la 3 cilindrii.... nu e de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate