mihai_prd Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 Ma gandesc sa-i mai imprumut unul vecinei, ca e draguta si face socata rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 citeva foto cu emw si ifa sint doar ceva piese de la ele nu am avut timp sa scot toate voi reveni cu foto si la celelalte pe ifa is montate invers cilindrii.asa nu are cum sa fie functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 pe ifa is montate invers cilindrii.asa nu are cum sa fie functional Da ce mai,cu carburile in fata sughite?Vointa sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 nu in fata , nici in spate.in interior sunt montate.e motor nemtesc domle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 pe ifa is montate invers cilindrii.asa nu are cum sa fie functional Umh, stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 E clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 citeva foto cu emw si ifa sint doar ceva piese de la ele nu am avut timp sa scot toate voi reveni cu foto si la celelalte Ma intereseza ifa bk si raman pe pozitie ca il vreau, am si acte pt el la o adica(daca motorul nu are), dar la ce poza ai pus imi este greu sa iti zic un pret pt ca ai multe lipsuri, de aceia e mai bine sa pui la fiecare motor piesele(as ase vad lipsurile). Daca vrei sa primesti un pret cat mai mare, pune-o la licitatie asa era pe fata toata concurenta intre participanti. Pentru ce ai aratat eu iti pot da la schimb un mz es 175 complect si cu acte vechi. toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 sal am vorbit la telefon cu baiatul care este din Radauti si se pare ca are o oferta la pachet pentru toate motoarele si eu sunt interesat de ifa sau emw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Ma intereseza ifa bk si raman pe pozitie ca il vreau, am si acte pt el la o adica(daca motorul nu are), dar la ce poza ai pus imi este greu sa iti zic un pret pt ca ai multe lipsuri, de aceia e mai bine sa pui la fiecare motor piesele(as ase vad lipsurile). Daca vrei sa primesti un pret cat mai mare, pune-o la licitatie asa era pe fata toata concurenta intre participanti. Pentru ce ai aratat eu iti pot da la schimb un mz es 175 complect si cu acte vechi. toate cele bune LA IFA AM CAM TOATE PIESELE IN AFARA DE FAR CARE E DE IJ CRED PINA ACUM AM PRIMIT 700EURO PE EA MAI SINT 2 CLIENTI CARE AR VREA SA IA TOT LA PACHET. DACA NU MA INTELEG CU EI AM SA I-MI FAC TIMP SA SORTEZ TOATE PIESELE PENTRU FIECARE MOTOR SI AM SA FAC POZE DETALIATE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 LA IFA AM CAM TOATE PIESELE IN AFARA DE FAR CARE E DE IJ CRED PINA ACUM AM PRIMIT 700EURO PE EA MAI SINT 2 CLIENTI CARE AR VREA SA IA TOT LA PACHET. DACA NU MA INTELEG CU EI AM SA I-MI FAC TIMP SA SORTEZ TOATE PIESELE PENTRU FIECARE MOTOR SI AM SA FAC POZE DETALIATE. Daca faci poze la ce ai si le sortezi pt fiecare motocicleta, chiar daca nu le montezi pe ele ,cumparatorul isi poate face o parere la ce ai. Care e pretul la tot pachetul ? (intreb de curiozitate,ca daca ar mai pleca cateva din curte sa mai intre niste bani m-as baga sa iau tot pachetul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) poi eu propun sa iti faci timp si sa sortezi piesele pentru fiecare motor, le asezi fiecare cu gramajoara lui cu detalii despre acte si cu pretul cerut."am cam toate piesele, cred", "as scoate la vanzare", "nu am avut timp""pana acum am primit 700 Euro pe ea" "le-as vinde pe toate la pachet" - vrea cineva sa zaca cu 5 sperante in curte?- nu arata prea multa seriozitate Editat Iunie 18, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Daca faci poze la ce ai si le sortezi pt fiecare motocicleta, chiar daca nu le montezi pe ele ,cumparatorul isi poate face o parere la ce ai. Care e pretul la tot pachetul ? (intreb de curiozitate,ca daca ar mai pleca cateva din curte sa mai intre niste bani m-as baga sa iau tot pachetul) pretul e negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 CITEVA POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 TREBUIE SA MERG LA UN PRIETEN LA GARAJ SA MAI IAU ROTILE DE LA IFA, JAMBELE TOT DE LA EA SI MOTORUL SI ROTILE DE LA MZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) daca ai acte pt ifa,si posibilitate sa o trec pe numele meu,iti ofer 350 eur.pe loc Editat Iunie 19, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 daca ai acte pt ifa,si posibilitate sa o trec pe numele meu,iti ofer 350 eur.pe loc Ce "darnic" esti doar 350eur . Eu mai pun 100eur pentru aceias varianta. Si e posibil (daca imi vand una dintre motoare) sa iau tot pachetul, Oricum astept si restiull pozelor pentru a lua o decizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) O clasica pe doua roti dar cu pedale intereseaza pe cineva ? PUCH ( Steyr) Date complete anunt de vinzare cumparare in Bursa forumului , cautati dupa numele meu . Sau tel.0721658700 Editat Iunie 20, 2013 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Macar un pret...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 cumpar in regim de urgenta orice piesa sau motocicleta intreaga marca sanglas 400,modelul 1970.stiu ca sant rare sau aproape inexistente in ro,dar incerc.va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Salut, frumos modelul! bafta la gasit piese (cu rabdare se poate rezolva orice). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Va salut , poate aveti ratacit printre piesele voastre si un magnetou auto Magnetti Marelli precum in poza atasata . In continuare caut piese sau automobile incomplete Fiat fabricate pana in 1950 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Magnetti Marelli am doar asa. Daca te pasioneaza, da-mi un PM sau un sms la 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Magnetti Marelli am doar asa. Daca te pasioneaza, da-mi un PM sau un sms la 0723565973. 100_4888.JPG100_4882.JPG100_4883.JPG100_4884.JPG100_4886.JPG100_4887.JPG Salut Mihai si multumesc pentru intentie . Mie imi trebuie un magnetou cu 4 iesiri , pentru motor in 4 timpi . Magnetoul tau se pare ca este de buldozer S1500 (?) http://www.okazii.ro/alte-piese-auto/magnetou-magneti-marelli-buldozer-s1500-a121891836 cel de pe net este 200 lei si pare in stare buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Va salut , poate aveti ratacit printre piesele voastre si un magnetou auto Magnetti Marelli precum in poza atasata . In continuare caut piese sau automobile incomplete Fiat fabricate pana in 1950 . Salut! Daca prezinta cumva interes pentru tine... Sunt functionale inca... Numai bine, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 TREBUIE SA MERG LA UN PRIETEN LA GARAJ SA MAI IAU ROTILE DE LA IFA, JAMBELE TOT DE LA EA SI MOTORUL SI ROTILE DE LA MZ Prietene te astept cu poze complecte (ca asa ziceai ca faci si revi cu ele mai ales la ifa),sper sa nu ma repet prea mult si sa devin plicticos, ma intereseza motorul si in wookend as putea veni dupa el.Imi dai un nr de tel sa povestim si alte detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate