shackalu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 E de-a dreptul incredibil cum se sinucid unii... Va avertizez ca imaginile sunt SOCANTE... Pacat de el ca era tanar. Daca e cineva care cunoaste amanunte mai multe decat zic astia aici, postati. http://www.aradon.ro/stiri/im:aradon:news-...081002-10484712 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 imagini macabre...unii spun ca tirul repectiv ar fi circulat fara lumini pe spate..tind sa cred ca este adevarat nimeni nu intra frontal in spate ,si se sparge precum un pepene prea copt. ATENTIE IMAGINI MULT PREA SOCANTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 /index.php?showtopic=274391 prea tarziu, s-a discutat deja ce si cum. nu stiu de ce incercati sa dovediti ca tractorul ala sau ce dumnezeu' ma-sii era nu avea lumini. nu are nici un sens... si da, avea lumini! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 1. pacat de viata lui 2. ROMANIA nu este inca tara unde sa mergi noaptea MAI ALES cu motocicleta 3. o multime de dacii, aro si camioane nu au lumini pe spate IAR POLITIA MA VANEAZA PE MINE CA AM TOBELE ZGOMOTOASE nu am auzit pe nimeni sa moara din zgomot de toba de motocicleta 4. TUTUROR CARUTASILOR, CAMIONAGIILOR SI PIETONILOR CARORA NU LE PASA DE RESTUL PARTICIPANTILOR LA TRAFIC LE UREZ DOAR ATAT.....SA AIBE COPII MOTOCICLISTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 /index.php?showtopic=274391 prea tarziu, s-a discutat deja ce si cum. nu stiu de ce incercati sa dovediti ca tractorul ala sau ce dumnezeu' ma-sii era nu avea lumini. nu are nici un sens... si da, avea lumini! Arata-mi si mie unde avea lumini pe partea stanga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Arata-mi si mie unde avea lumini pe partea stanga? Probabil ca acolo s-a izbit, i partea stanga si a distrus stopul si dinc auza asta nu apare in poza. Oricum, camionul are o ditamai banda refelctorizanta atat pe lateralul benei cat si pe partea din spate. Pacat de om oricum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Arata-mi si mie unde avea lumini pe partea stanga? si chiar daca nu ar fi avut, banda reflectorizanta e destul de mare si reflecta lumina destul de bine dupa cum se si vede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate