Sari la conținut

bang-bang

Membru
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bang-bang

  1. bang-bang

    Ij (izh)

    Salutare , in Deva , Hunedoara , prin apropiere e cineva priceput la IJH-uri?
  2. Am si niste intrebari pentru posesori de asa ceva : - e normal sa mearga maxim 70 cu atas? Nu ca as vrea mai mult , doar intreb... - am inteles ca instalatia electrica ar trebui sa fie pe 6V , eu am baterie de 12V ..am gasit unele becuri de 6V , unele de 12V ... vi se pare normal? - carburatorul e K62..se poate pune K65...K68? In rest ce sa zic ... pierde ulei peste tot , benzina pe undeva pe la carburator .. dar eu tot sunt fericit
  3. Salutare , de vineri am si eu IJ planeta 5 din 1990 cu atas , o veche pasiune de a mea ... Stiu ca am fost un pic inconstient si am plecat 450 de km la drum cu el , nemaiconducand cu atas pana atunci , dar am ajuns pana acasa fara nici un eveniment major , doar pedala pornire rupta si ramas in pana prostului .... am facut 2 zile pe drum . Va doresc la toti asfalt uscat si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru . Daca sunt posesori de comuniste prin Hunedoara as fi incantat sa va cunosc ( sunt de cateva luni mutat aici ) .
  4. Ce sar oamenii de parca i-a obligat cineva sa se uite . baga 10X speed la filme o sa faci senzatie
  5. Cumpar roti enduro ( fata + spate ) pentru un ktm 525 din 2005. Telefon 0726145911.Multumesc!
  6. Ca sa fim la subiect...cat doua "oua"... ))
  7. bang-bang

    Limitare motocicleta

    Si nemtii au astfel de legi,exista kituri de limitare omologate Rar,practic iti limiteaza cata benzina intra in carburator.dar romanul e tot roman...pana nu se gandeste el cum se poate incalca legea nu se lasa.
  8. Acum politia instrumenteaza un caz penal de vatamare , in care tu esti victima , chiar daca nu esti lovit grav . Daca nu renunti la plangere ( te duci personal sa dai o declaratie in sensul asta ) cred ca oricum se va termina cu NUP.Personal eu cred ca poti sa il mai ti cateva zile in sah , nu te duce imediat la politie sa-ti retragi plangerea pana nu-ti repari mobra si sa vezi cati bani iei de la asigurari. Bafta multa si rabdare de fier!
  9. tu nu stii ca-n romania curvele striga ca-s virgine , hotul striga hotii , si "motociclistii" se plang de zgomot?
  10. "Din anumite motive motocicleta nu o pot repara la asigurator" , nu inteleg cum vine asta.Daca cei de la asigurari fac figuri , exista comisia de supraveghere a asigurarilor . Fa-le o plangere si sunt obligati sa se uite peste ea! In rest multa bafta si sanatate!
  11. ca sa culci un motor trebuie sa ai 0 deprinderi . Dovada ca se poate este clipul de mai jos! http://www.youtube.com/watch?v=pg4r0-2M-sU&feature=player_embedded
  12. mda..iar o dau unii in balarii!Fratilor ..la o viteza de 90 la ora sa zicem ...oricat de prudent ai fii ..poti fi luat prin surprindere si sa nu ai nici un fel de reactie ! Daca cineva vrea sa te omoare ..are toate sansele sa o faca fara prea multa bataie de cap . Cand se va schimba legislatia si faptele de genul gibonului in SUV vor fi catalogate si pedepsite ca si tentaviva de omor ...omor deosebit de grav...etc ..si va primi cel putin 25 de ani de puscarie atunci poate ..repet..poate se vor schimba lucrurile si pentru noi!( noi astia care inca ne mai dam pe strada ) La 0 km/h la ora pe forum , ai timp sa debitezi tot felul de prostii si de ineptii ! Btw ..Yamaha Fazer 600 din 2004 nu este SUPER SPORT !
  13. of..atotcunoscatorilor ..priceputilor ...maiestrilor motociclisti ...cum le mai stiti voi pe toate ...cum va dati voi mari ca voua nu vi se poate intampla nimic pentru ca mergeti tot timpul prudent..in limita legala ..nu e posibil sa va surprinda niciodata cu nimic ... Pentru mine acest forum a incetat demult sa mai fie un loc unde pot citi chestii interesante... de cand a fost populat numai de motociclisti de tastatura . Una peste alta a murit un alt motociclist din cauza idioteniei unui gibon ! Toleram...toleram..dar pana cand? RIP my friend !
  14. voi unde va schimbati cauciucurile ? stie cineva ....ceva prin zona? n-as vrea sa ma car cu 2 cauciucuri pe moto tot orasu .....
  15. bang-bang

    Accidente

    Salutare Georgian si insanatosire grabnica . Am ajuns la cateva minute dupa producerea accidentului ...am inceput sa tip la aia de ce ti-au scos casca initial , apoi m-am mai calmat..am vazut ca esti ok ( relativ ) , doar cu probleme la picior ( o imagine infricosatoare ) . Sper sa te faci bine si fara sechele . Sfatul meu e sa nu-l ierti pe idiot , sa nu cazi la invoiala cu el pana nu te faci bine ...apoi sa iei pielea dupa el . Pentru orice alt ajutor nu ezita sa ma apelezi . Postez niste poze ...daca te deranjeaza spune-mi si le scot .
  16. bang-bang

    Bursa SuperMoto

    caut cauciuc sh 160/60/17 , merge si 165 , dar prefer 160 .
  17. Pe procesul verbal scrie DN 11 dupa localitatea Lunca Calnicului spre Brasov , la km 12 + 800.Mi-a fost suspendat permisul pe 23 iunie pentru ca am incalcat linia continua in zona marcajului "depasirea interzisa" . Problema e ca erau doar 2 benzi , una pentru fiecare sens despartite de un marcaj ambiguu ...nu iti dadeai seama ca era linie continua , si nu am vazut nici un indicator . Am de gand sa folosesc poza in instanta . Multumesc anticipat,
  18. Motocicleta era albastra , nu am vazut numarul .
  19. Salutare , ma poate ajuta cineva cu o poza a marcajului longitudinal din zona incercuita in poza?( Este vorba de DN11 dupa localitatea Lunca Calnicului) Fac cinste cu bere , Multumesc ,
  20. Accidentul s-a produs la putin timp inainte de ora 11 . Motocicleta era o Yamaha R1 cred ca 2005 , motociclistul nu era foarte grav , am dedus asta pentru ca vorbea la telefon ..... foarte multa lume adunata acolo.
  21. Eu sper ca tu si pasarea aia sa va luati vreodata motor!
  22. bang-bang

    12

    propun sa-l impuscam ca sa nu se chinuie.
×
×
  • Creează nouă...