MOD Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Am fost la cursa lui Francois. Super cursa! Asa se face un endurocross! Traseul de 12 km a fost cu de toate: motocross (primul era fain al 2-lea ok dar cand l-am vazut si pe al 3-lea am zis ca nu se poate), noroi, parte de viteza, urcare in padure...de toate. Ne-am ratacit un pic dar am venit acas super fericit. Tot in ansamblu a fost foarte fain. Felicitari organizatorilor Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Am fost la cursa lui Francois. Super cursa! Asa se face un endurocross! Traseul de 12 km a fost cu de toate: motocross (primul era fain al 2-lea ok dar cand l-am vazut si pe al 3-lea am zis ca nu se poate), noroi, parte de viteza, urcare in padure...de toate. Ne-am ratacit un pic dar am venit acas super fericit. Tot in ansamblu a fost foarte fain.Felicitari organizatorilor Dan Morar de acord !!! felicitari organizatorilor si castigatorilor !!! a fost totul foarte foarte fain, chiar si ploaia a asteptat sa termine clasele moto cursa. a fost prmia cursa de endurocross la care am participat si tare mi-a placut. am ramas cu un gust foarte bun, desi niciodata nu m-am mai dat pe pista de motocross si s-a simtit acest lucru mai ales la al 2-lea si al 3-lea cum zicea Dan Morar mai sus. multumesc organizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Super cursa! Asa se face un endurocross! Felicitari organizatorilor a fost un traseu deosebit : divers si omogen . bravo ! pot sa spun ca este cel mai adevarat traseu de endurocross din tara ! felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pun poze maine . Pacat de unii participanti de la clasa hobby care s-au ratacit, unii plangandu-se ca a fost prost marcat traseul. Trebuie spus doar ca Francois a avut destul de putin ajutor si stim cu totii ca trebuie ceva oameni ca sa iasa bine. Oricum, si in timpul cursei s-a mai lucrat la traseu si s-au pus mai multe marcaje, deci cat. A si B cred ca au fost fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 filmulet cu urcarea de la categoria A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 filmulet cu urcarea de la categoria A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missy-4x4 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 si Polaris Speed Racing Romania a fost prezenta. Ba mai mult, s-au luptat baietii pana au urcat pe toate cele trei trepte la clasa Quad : Locul I Razvan IRIMESCU locul II Sebastian BODEA locul III Lorint DIB Cateva poze si pt ca imi apreciez baietii si munca lor, am inceput seria blog-urilor. Cum era si firesc, am inceput cu mandria clubului Razvan. Urmeaza si restul pe masura ce reusesc sa adun materialele. http://razvanirimescu.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 /index.php?showtopic=276420 POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Felicitari lui Francois si celor care l-au ajutat! Mi-a placut ce am vazut ca ati facut acolo. Dar as vrea sa-i fac poze nu doar la Dakar, ci si in Oltenia. Ce ziceti, veniti si la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate