Avent Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 Inca nu ne-am gandit sa le combinam , dar daca alti folosesc un tractor, noi de ce n-am putea incerca cu un Vstar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Inca nu ne-am gandit sa le combinam , dar daca alti folosesc un tractor, noi de ce n-am putea incerca cu un Vstar? CLARRRR!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 caut pe cineva serios kre sa mi faca si mie un sisy bar si un bugspoiler Grasule ....ma bag si eu pe lista de cereri..! ma intereseaza cateva lucruri pentru intruderul meu vs1400....daca prinzi si auzi pe cineva gospodar in ale ' fierului cromat ' arunca un mesaj ! si desigur daca aud ceva ....te anunt cu siguranta ! numai bine Cristian Salutare. Eu am o Honda Shadow modificata aproape complet de Fratii Dinamita: Cristian - 0740.592.777 Catalin - 0745.397.060 Detalii aici - /index.php?/topic/705296-custom-vmax/?p=3611358 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 am promis poze la casca,0721656301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 5, 2013 Autor Share Postat Decembrie 5, 2013 Desfacut, vopsit, tiparit, schimbat si montat la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Sissy inox Suzuky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 poate e careva interesat https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173591809517423&set=a.173591736184097.1073741850.100005998152151&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 poate e careva interesat https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173591809517423&set=a.173591736184097.1073741850.100005998152151&type=1&theater Se pare ca nu a mers tot linkul ... incearca aici https://www.facebook.com/nomadas.motoclub.5/media_set?set=a.173591736184097.1073741850.100005998152151&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 misto ideea dar era mai ok daca punea si interior cv antifonic la gropi sa nu sune ca lingura in galeata...si pe langa capac o garnitura pt apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut , vreau sa fac bobber o yamaha virago 250 , dar sa pastrez piesele originale , cine are de vanzare piese gata lucrate la preturi ok pt virago 250 , rog sa ma contacteze pe PM. Sunt binevenite si sfaturi sau pareri . Multumesc , numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 si daca tot e iarna si zapada, m-am apucat de cusut la gura sobei...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Frumos @catas_him! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Frumos @catas_him! Mersi Ice-ule, imi omor si eu timpul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 si daca tot e iarna si zapada, m-am apucat de cusut la gura sobei...... misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Eu nu prea pot sa-mi impart timpul, dupa 3 saptamani am reusit sa ajung si eu 3h ieri la motor si sa lucrez ceva, poate maine ajung din nou si mai mesteresc un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 si daca tot e iarna si zapada, m-am apucat de cusut la gura sobei Salut faci si pentru vanzare daca da cit costa .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Salut faci si pentru vanzare daca da cit costa .Multumesc Salut, nu fac pentru vanzare...ma joc,.... . Cred ca @Mas te-ar rezolva cu placere in cazul in care vrei sa faci ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 salut , poate face cineva un crashbar pt o virago 250 , la un pret ok ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Ca tot am trecut prin umblat la fiare si mesterit chestii la motorete touring, sport, enduro etc, cred ca a venit timpul sa incerc sa ma joc si cu piele. Mi-am luat un 'chopperas' chinezesc de 150cc pt. oras si ma cam tenteaza sa ma apuc de niste coburi de piele micuti, de o sarmaluta, deocamdata doar accesorii din piele, fiind in garantie, nu vreau sa ma apuc de chopperit/sudat etc. Am gasit din materiale prin oras, catarame, nituri, siret de piel, intai o sa incep pe niste piele sintetica sa imi fac putin mana ca nu prea am lucrat cu masina de cusut pana acum (am 2 variante, una mecanica mai strasnica si un singer electric, cam slabut), dar as vrea sa incerc sa fac si ceva mai finut, nu doar variantele clasice cu siret sau cusatura si marginile taiate, dar m-am impotmolit la 'chedere' sau nici nu stiu cum sa le zic la marginile astea negre cum avea icelord la coburi la viroaga. Ma ajutati cu o denumire uzuala sa stiu ce sa cer la vreo marochinarie? Sub denumirea de cheder, am gasit un singur reper pe goagle, deci nu prea cred ca asa ii zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Ahoi! Parca catarame le zice, dar nu sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Cataramele le vad pe alea de la cureluse, eu am refeream la marginile alea 'slick'. frumoase, care sunt puse exact la imbinarea lateralelor. Dupa ce mi-am studiat portofelul (cred ca ai mei colegi se cam uitau mirati la mine), cred ca o sa merg pe tipul indoit pielea si cusut la masina ca sa iasa aspectul asemanator, pana gasesc alta solutie. De fapt...sa vad de ce ma apuc intai, cred ca o sarmaluta pt ghidon sa imi fac mana. Editat Martie 25, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Incearca rejansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Stiu si de rejansa, insa nu am gasit nimic ca si poze. O sa ma duc, cand mai am treaba pt munca, la un magazin ceva mai maricel cu niste angajati ceva mai priceputi, pe care o sa ii iau la intrebari, sper sa imi inteleaga limbajul de lemn si ideile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Sub denumirea de cheder, am gasit un singur reper pe goagle, deci nu prea cred ca asa ii zice. Sar putea sai spuna si rejansa, dar are partea care se coase foarte dura si trebuie o masina de marochinarie.Eu luam un material mai subtire,tot imitatie, ii trageam un tighel cam la 3mm de indoitura,apoi bagam un cablu litat izolat prin gaura formata. doar asa puteam coase" rejansa" la masina de cusut Ileana. Incearca si tu . Numa bine. Sau intreabal pe GOGU de accesorii marochinarie Editat Martie 25, 2014 de oldbiker_johan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate