GDan Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 O plimbare pentru relaxare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 L-ai dat pe jos? Cum e ? Ti se pare greu(kg) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) L-ai dat pe jos? Cum e ? Ti se pare greu(kg) ? L-am scapat de 3 ori de pe loc, caci nu am avut unde sa pun piciorul. Mie mi se pare usurel, avind in vedere ca sunt invatat cu CBF-ul care are cam 220 kg la gol. In plus eu nu fac hard enduro pentru moment caci sunt incepator, deci greutatea nu ma deranjeaza. O sa mai dau jos de pe el niste elemente. Din ce am vazut se aduna cam 10 kg. Pentru ce imi trebuie mie e ok greutatea. Tu de cind il ai? Cum iti merge? Editat Octombrie 6, 2008 de GDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amibrt Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 ÂŞi uite asa intră virusul . Spun asta pentru ca vad Âşi vitezana. Frumos, bravo, la cat mai multe plimbari placute . Super scula' 2004 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 ÂŞi uite asa intră virusul .Spun asta pentru ca vad Âşi vitezana. Frumos, bravo, la cat mai multe plimbari placute . Super scula' 2004 ? Cu virusul e clar. Nu mai am leac. Adorm cu motociclete in gind, visez motociclete iar ziua imi sta gindul mereu la motociclete. CBF-ul e un naked, street touring pe care l-am luat ca incepator si de care sunt tare multumit. Am facut cu el 16.500 km din octombrie anul trecut. CBF-ul l-am luat nou, e din 2007. DR-Z-ul l-am luat SH, acum 2 saptamini, e din 2007 si avea 300 km, deci e aproape nou. Multumesc pentru urari. Numai bine si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Tu de cind il ai? Cum iti merge? Eu il am din vara si mi se pare excelent pentru inceput, eu am luat E din 2003 si pana acum nu m-a dezamagit poate mai mult eu l-am dezamagit Sa il stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Eu il am din vara si mi se pare excelent pentru inceput, eu am luat E din 2003 si pana acum nu m-a dezamagit poate mai mult eu l-am dezamagit Sa il stapanesti sanatos ! Vad ca esti din Timisoara. Eu l-am luat de la un tip Flavius din Timisoara. Poate va stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Hai la Poiana Marului sa-ti arat ce poate DRZ-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate